Eladó üdülő és hétvégi ház Hottó 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Hottó 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Hottó 30 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7965334
Referenciaszám: 167087
Frissítve: 16 napja

Hottó eladó üdülő és nyaraló 30 m² alapterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
619 Ft/m²
30 m²
Alapterület
6309 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167087 hivatkozási számú hottói nyaraló. Zalaegerszeghez közel, vadregényes hegyháton, télen, nyáron jól megközelíthető helyen, felújítandó pince nagy területtel eladó! Fedezze fel ezt a csodálatos lehetőséget, hogy saját birtokot szerezzen Dobronhegyen, ahol a természet és a nyugalom összefonódik. Az ingatlan Zalaegerszegtől mindössze egy ugrásnyira található, így a városi élet kényelme és a vidék békéje tökéletes egyensúlyban van. A Birtok Jellemzői: Az ingatlan zártkert besorolású, művelési ágból nincs kivéve, ezért a Földtörvény alapján 30 napos kifüggesztésre kötelezett. A házikó 30 m2-es, erősen felújítandó, jelenleg szoba, pince és tároló helységekből áll. FAGERENDÁS, fa nyílászárókkal, Építési módja: vályog, Fűtése: vaskályha, Tető anyaga cserép. A pince D-i tájolású,2,5 m belmagasságú,a birtok K-Ny-i fekvésű. Áram van a házban valamint egy kibetonozott 2 m3-es esővízgyűjtő ciszternával is rendelkezik. A terület nagysága 6309 m2, amit kb. 10 éve nem használtak a tulajdonosok, ezért jelenleg a nagy része úgynevezett erdősült terület, aminek a nagy részén akác, illetve pár gyümölcs és szelídgesztenye fa található. A telek 1/3-ad része viszonylag sík,viszont a 2/3-ad része lejtős, meredek. A Földtörvényben meghatározottak szerint az ingatlan 3%-ban beépíthető, per és tehermentes. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját paradicsomot teremtsen a természet ölelésében! Dobronhegy várja, hogy felfedezze! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó hottói nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167087 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1933
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY