Eladó üdülő és hétvégi ház Gyömrő 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyömrő 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyömrő 25 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8049669
Referenciaszám: HZ082053
Frissítve: 16 napja

Gyömrő eladó üdülő és nyaraló 25 m² alapterületű: 16 millió Ft

16 millió Ft
640 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
625 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 436 Ft
Második évtől
63 372 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakrész: A bejáraton belépve rögtön a nappaliban találjuk magunkat. Nappali és a konyha egy légtérben helyezkedik el. A bejárati ajtótól jobbra egy zuhanyzós fürdőszoba+WC kapott helyet. Szemben található a lépcső/létra ami a tetőtérbe vezet. A tetőtérben egy szoba található. Műszaki: Szigetelt épület. A tető fagerendás cserép fedéssel. Víz fúrt kútról megoldott, gáz ésLakrész:A bejáraton belépve rögtön a nappaliban találjuk magunkat. Nappali és a konyha egy légtérben helyezkedik el. A bejárati ajtótól jobbra egy zuhanyzós fürdőszoba+WC kapott helyet. Szemben található a lépcső/létra ami a tetőtérbe vezet. A tetőtérben egy szoba található.Műszaki:Szigetelt épület. A tető fagerendás cserép fedéssel. Víz fúrt kútról megoldott, gáz ésEladó Gyömrőn külterületén egy 25 nm-es házikó 625 nm-es telken! Besorolása zárt kert(Művelési ág alól kivett megnevezés).Épület:Az épület téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel. Térképmásolaton szerepel, jogilag a megengedett beépítési határok között van. Elhelyezhető bővítés céljából lakóautó, könnyűszerkezetes házikó.Lakrész:A bejáraton belépve rögtön a nappaliban találjuk magunkat. Nappali és a konyha egy légtérben helyezkedik el. A bejárati ajtótól jobbra egy zuhanyzós fürdőszoba+WC kapott helyet. Szemben található a lépcső/létra ami a tetőtérbe vezet. A tetőtérben egy szoba található.Műszaki:Szigetelt épület. A tető fagerendás cserép fedéssel. Víz fúrt kútról megoldott, gáz és csatorna nincs, villany a telken belül. Emésztő kiépítése szükséges.Parkolás:Az udvaron több autónak is van hely, garázs/udvari beálló nincs.Környék, közlekedés:Gyömrő belterületétől alig pár perc autó útra található, több utcával rendelkező üdülőrész. Csendes, nyugodt környék, egyre többen állandó lakosok itt. a bal oldali szomszéd itt lakik, a jobb oldai szomszéd csak nyáron jár ki alkalmanként rendben tartani az udvart.Autóval lehet eljutni Gyömrő belterületére, ahonnan távolsági buszok és vonat is közlekedik.További kérdés esetén vagy megtekintésért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY