Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 105 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 105 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 105 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8028258
Referenciaszám: 167804
Frissítve: 16 napja

Dunaalmás eladó üdülő és nyaraló 105 m² alapterületű: 95 millió Ft

95 millió Ft
16 352 Ft/m²
105 m²
Alapterület
5810 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167804 hivatkozási számú dunaalmási nyaraló. Az eladó dunaalmási zártkert jellemzői: Az épület csendes természetközeli környezetben található, gyönyörű panorámával a Dunára. Karbantartott, mindig járható két utca felől megközelíthető. A természet szerelmesei számára ideális otthont kínál a hatalmas 5810 négyzetméteres birtokon kőalapra épült 3 szintes ingatlan , mely teljesen felújított állapotban kerül átadásra.  Az ingatlan pinceszintjén 3 helyiség: borospince, toalett és nyári konyha előtte fedett terasz, a földszinten egy nappali előtte fedett terasz,  egy konyha és egy fürdőszoba+WC  a tetőtérben  2 szoba lett kialakítva. Az ingatlan összesen 120 négyzetméteres. A felújítás során korszerűsítve lett az elektromos hálózat,  a fürdőszobában a vízvezeték hálózat valamint a nyílászárók és a burkolatok is.  A vezetékes víz bevezetése folyamatban van. A helyi építési szabályzat szerinti 20%-a beépíthető. Az építmény magassága max. 4m lehet, oldalhatáron vagy szabadon álló. A birtok nagysága és két utca felőli megközelíthetősége miatt, akár több részre felosztható, így befektetési célra is tökéletes! Ha nyugodt életre vágyik, itt élvezheti a csendet és a nyugalmat, a természet szépségeivel együtt! Teljesen tehermentes, művelési ág alól kivont, kifizetés után azonnal birtokba vehető. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal! Szlezák-Forgó Barbara 06 70 620 4097   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dunaalmási nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167804 Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlezák Forgó Barbara Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlezák Forgó Barbara Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY