Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 59 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8017143
Referenciaszám: 22019
Frissítve: 4 napja

Csopak eladó üdülő és nyaraló 59 m² alapterületű: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
1 777 966 Ft/m²
59 m²
Alapterület
150 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 447 Ft
Második évtől
415 480 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt az 59 m2 alapterületű, 3 szobás, igényes, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSOPAKI ingatlanát, 2 perc sétára a VÍZPARTTÓL. A környék jellemzői: Csopak a Balaton északi partján helyezkedik el, Veszprém megyében. A terület rendkívül vonzó, közkedvelt a béke és csend kedvelői számára. A közelben kerékpáros utak, túraútvonalak találhatók a természet szerelmeseinek. A környék ideális azok számára, akik a csendes, nyugodt életmódot keresik, vagy a nyüzsgő városi élet után pihenni vágynak. Az ingatlan jellemzői: A kertkapcsolatos, szigetelt, tégla építésű ikerház 2021-ben épült. Az ingatlan előtti zárt udvarrész, két gépkocsi számára biztosít PARKOLÁSI LEHETŐSÉGET. Az ingatlan belső területe 59 m2, ami 3 szobából áll. A déli fekvésű, napfényes szobák, műanyag kétréteges, szúnyoghálós ablakai: a csendes, rendezett kertre néznek. Az ingatlanban hűtő-fűtő klíma, illetve elektromos fűtés található, melyek szinte azonnal melegítik a helyiségeket. Az ár minden bútort, beépített bútort és gépet TARTALMAZ. Egyedi lehetőség rejlik a lakásban BEFEKTETŐI szemmel is, hiszen tökéletes lehet az ingatlan céges üdültetésre, akár egész évben, de saját részre nyaralóként, vagy egy új otthon megteremtésére is alkalmas. Ezekről és sok minden másról SZEMÉLYESEN mesélek majd a ház bemutatásakor.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivitz Viktória The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivitz Viktória The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY