Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszentkereszt, Völgy 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszentkereszt, Völgy 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszentkereszt, Völgy 40 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7975947
Referenciaszám: 205704018
Frissítve: 16 napja

Bükkszentkereszt eladó üdülő és nyaraló 40 m² alapterületű: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
322 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
257 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 439 Ft
Második évtől
51 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe! Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretnék kihasználni ennek a nyaralónak az adottságait, szeretik a természetet és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani.   Bükkszentkereszten, a Völgy utcában, a Gyógyító Kövektől pár percnyi sétára, hangulatos, 257m2-es telken eladó ez a hétvégi ház. A porta szabályos téglalap alakú, utcafronti szélessége 10 méter, kiváló lehetőség, legyen szó saját használatú hétvégi tartózkodásról, vagy kiadó nyaralóként való hasznosításról.   Jelenleg egy 40 m2-es házikó található a telken nappalival, konyhával és fürdőszobával, valamint egy kisebb, részben elszeparált szobával. Az ingatlant jelenlegi tulajdonosi szépen karban tartják. A fedett terasz ideális méretű családi, baráti ebéd helyszínéhez, a lehető legnagyobb csendben tölthető el a szabadidő, tavasztól késő őszig élvezheti a Bükk nyugalmát!   A telken és a házikóban elektromos áram, vezetékes víz és hálózatba bekötött szennyvízelvezetés található.   A környéken csodálatos túraútvonalak, a Kis-Dél Kilátó, Holdviola Tanösvény, Gyógynövényház és Gyógynövénykert található.   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla! Tekintse meg a képeket is és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!  

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY