Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 188 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 188 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 188 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7765808
Referenciaszám: 41247
Frissítve: 16 napja

Békésszentandrás eladó üdülő és nyaraló 188 m² alapterületű: 86 millió Ft

86 millió Ft
457 447 Ft/m²
188 m²
Alapterület
1959 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 594 Ft
Második évtől
340 622 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szarvasi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Békésszentandráson, egy 188 m2-es, szerkezetkész, közvetlen vízparti nyaralót! A békésszentandrási nyaraló főbb jellemzői: -az épület 188 m2 hasznos alapterületű, 1959 m2-es telekre épült, téglaépítésű, a lapostető trapézlemezzel fedett - akár két generációnak is ajánljuk, mivel  az apartmanokat külön választva is lehet használni, befektetésnek, horgásztatásra tökéletes - az apartmanokban: 3 szoba, 2 fürdőszoba, 3 külön illemhelyiség, mosdó; a közös helyiségekben: kazánház, közlekedő, nappalival egybekötött étkező, konyha és egy 20,5 m2-es fedett terasz került kialakításra - külső falazata 5 cm-es hungarocell szigeteléssel hőszigetelve van - villany: villanyvezetékek becsatornázva, bevezetékelve, ipari és éjszakai áram, H-tarifa - víz: épületen belül fúrt kútról, víztisztító berendezésnek hely biztosított nagyméretű vízaknában - szennyvízelvezetés derítőbe biztosított - medencének a víz- és áramvezeték bekötve - a rendezett, térkővel burkolt, teraszos vízparton napozóterasz alakítható ki igény szerint, amihez 20 m2-es stég tartozik - a tető hő- és vízszigetelt: trapézlemez fedése alatt hungarocellel és fóliával - szerkezetkész állapotban van, a jelenlegi építkezés folyamatában is azonnal birtokba vehető, a további korszerűsítéshez az engedélyek rendelkezésre állnak. Látszik, hogy a tulajdonos maguknak építette, mindenhol minőségi anyagokból és minőségi munkával készült Amennyiben a fenti 184200004 számú eladó nyaraló, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viszkok Enikő Casanetwork Szarvas Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY