Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfőkajár 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfőkajár 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfőkajár 30 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7849721
Referenciaszám: 42004
Frissítve: 18 napja

Balatonfőkajár eladó üdülő és nyaraló 30 m² alapterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
996 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
550 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja az 2153-as számú, kivételes adottságokkal bíró nyaralóját BALATONFŐKAJÁRON! A BALATONFŐKAJÁRI nyaraló jellemzői: - Mk (kertes mezőgazdasági) övezetben fekszik, megnevezése:    Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület - villany van, amely ipari áramra bővítve lett - házi vízmű biztosítja a vizet, külön emésztővel - inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja a téli meleget, valamint a nyári hideget - konyha teljesen új felszereléssel rendelkezik - 180 éves pince és présház, galériával, amelynek a falazata kő - a strand 5 km, és új kerékpárút is van, valamint a településen nemrégiben adtak át egy vadonatúj autó- és motorsport pályát - BALATONFŐKAJÁRI panoráma, nyugodt és csendes övezet - természetben jól elhatárolva, bekerítve, külön bejárattal - az utolsó néhány száz méter murvás út kivételével szilárd útburkolaton megközelíthető - a nyaralót is tudatosan, és nagyon gondosan alakították otthonossá, komfortossá - ennek a helynek varázsa van, valóban rabul ejt -  per- és tehermentes, rendezett tulajdonviszonyú Amennyiben a  CasaNetWork által kínált  NYARALÓ vagy bármely a kínálatunkban található téglalakás, panellakás, családi ház, új építésű lakás vagy akár telek/földterület  felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Látos Richárd - Ingatlan-képviselő +36 20 515-9445 CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája! Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1841
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látos Richárd CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látos Richárd CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY