Eladó üdülő és hétvégi ház Adács 45 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Adács 45 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Adács 45 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7934122
Referenciaszám: 424_kri
Frissítve: 17 napja

Adács eladó üdülő és nyaraló 45 m² alapterületű: 24 millió Ft

24 millió Ft
533 333 Ft/m²
45 m²
Alapterület
160 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 69 654 Ft
Második évtől
95 057 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ HORGÁSZPARADICSOM A HEVES MEGYEI ADÁCSI TÓNÁL, KÖZVETLEN VÍZPARTI KAPCSOLATTAL! Ritka lehetőség horgászoknak, élje át annak az érzését, hogy a teraszról vagy a nappaliból horgászik! Az M3 autópálya lehajtójánál, Heves megyében, Budapesttől 80 km távolságra az adácsi horgásztónál kétszintes, téglaépítésű, 45 nm-es, közvetlen vízparti nyaraló eladó. Az épületben konyha és szoba, a tetőtérben pedig szoba és erkély található. Az épülethez tágas, 20 nm-es terasz tartozik, amelynél újonnan kiépített, külön bojlerrel kialakított mosogató is található. Az épület folytatásában külön bejáratú fürdőszoba és egy tároló van. A fűtést kályhával megoldható. A közművekből a villany bevezetett, a vizet fúrt kút biztosítja, amelyet emésztőakna gyűjt. A nyaralóhoz saját stég tartozik, amely közvetlenül a teraszhoz kapcsolódik. A bútorok igény szerint a házban maradhatnak. Az ingatlant horgászoknak, pihenni vágyóknak ajánljuk! Legyen részese egy kiváló közösségnek az adácsi tónál!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh András Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 612 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh András Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 612 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY