Eladó lakás Zsira, Golf körút 61 nm
Eladó lakás Zsira, Golf körút 61 nm
Eladó lakás Zsira, Golf körút 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965148
Referenciaszám: LK016331
Frissítve: ma

Zsira eladó téglalakás 3 szobás: 69,38 millió Ft

69,38 millió Ft
1 123 242 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 366 Ft
Második évtől
274 806 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!Luxus Spa & Golf apartman az osztrák-magyar határon!Thermen Golf Pannonia Villapark – a golf és a harmónia otthona!Nyugat-Magyarország szélén, közvetlenül az osztrák határ melletti Zsira településen található a festői Thermen Golf Pannonia Resort. A zöldellő gyönyörű táj ad otthont annak a jelenleg 9 szakaszos Par 36-os versenypályának, amely a 2024. évtől kezdődően már 18 szakaszon várja a golf szerelmeseit. A zsirai golfkomplexum közel 50 hektár területén helyezkedik el az üdülőfalu, ahol saját fürdőtó, központi épület étterem, kávézó is található. A tulajdonosok kedvezményes Sonnengolf klubtagságra is jogosultak.Váltsa valóra álmát, és vásároljon itt egy fedett teraszos, első emeleti, napfényes, déli fekvésű, fürdőtóra néző, nappali + 2 szobás, luxus apartmant teljes berendezéssel együtt!Az ingatlan egy 2016-ban épült, kétszintes, összesen 4 apartmanból álló (2 fsz.-i, 2 pedig 1.emeleti) modern épületben helyezkedik el, saját, 4 nm-es tároló és autóbeálló is tartozik hozzá. A hűtést-fűtést Greenhouse klímaberendezések biztosítják.A HCP-vel rendelkező golfozók mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a golfsportot minél szélesebb körben megismertessék az ide látogató vendégekkel. A golfozás iránt érdeklődőkre is gondolva különböző golfoktatásokat szerveznek professzionális oktatók segítségével. A driving range tükrökkel felszerelt oktatói boxaiban videokamerás swing analízissel várják a vendégeket, ahol óriás LCD kijelzőn azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat. Lehetőség van pályaalkalmassági - és verseny alkalmassági vizsga megszerzésére, valamint céges rendezvények és egyéni edzések lebonyolítására is.Lehetőség van a golfjátékot követően relaxálni, pihenni a 300 méterre található Európa vezető családi élményfürdőjében a Sonnentherme Lutzmannsburg *****-ban, mely felejthetetlen szórakozást kínál az egész családnak. (3000 m²-es vízfelület, fedett és szabadtéri medencék, összesen 24 medence, 18 csúszda/több mint 900 méter csúszdaélmény, egyedülálló Baby-World - Baba vízi világ, Európa leghosszab virtuális valóság csúszdája).BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2016
Erkély:
9,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY