Eladó lakás Zamárdi 37 nm
Eladó lakás Zamárdi 37 nm
Eladó lakás Zamárdi 37 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7905127
Referenciaszám: 17111694
Frissítve: 18 napja

Zamárdi eladó téglalakás 2 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
2 564 865 Ft/m²
37 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdiban egy vízközeli, társasházi luxuslakást.   A 37 m2-es lakás a társasház második emeletén helyezkedik el, belső elrendezése alapján található benne előszoba, amerikai konyhás nappali, hálófülke, fürdőszoba és külön wc, valamint két terasz. Az egyik terasz alapterülete 5 m2, ez a bejárati ajtó előtti részen helyezkedik el, a nagyobbik, 12 m2-es terasz pedig a nappaliból közelíthető meg.   A lakás berendezése lakberendező által megálmodott, egyedileg tervezett, minden bútor ebbe a lakásba készült, így nagyon hasznos a helykihasználás.   Az épületben hibrid fűtés működik, gáz cirkó kazán és házközponti hőszivattyú rendszerről is működik a padlófűtés, valamint a beltéri hűtő-fűtő klíma is használható fűtésre. A hőmérséklet szabályozás távolról is vezérelhető.     A társasház, melyben az eladó lakás van, gyönyörűen karbantartott kívül-belül, a 6000 m2-es telek szépen parkosított, kertész által gondozott. Az udvaron található egy 6 x 11 méter nagyságú medence is, melyet napozóterasz vesz körbe.   Néhány lépéssel elérhető a szabadstrand, büfék, éttermek, fagyizók, szórakozási lehetőségek egész sora.   Ha egy minden szempontból igazán igényes és kényelmes ingatlant keres, akkor ezt a lakást ajánlom szíves figyelmébe.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
kocsibeálló
panoráma
amerikai konyha
terasz
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
klíma
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY