Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegyi út 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegyi út 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegyi út 42 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7911716
Frissítve: 5 hónapja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
664 286 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy igényes, felújított, 3. emeleti, nettó 42m2 alapterületű lakás Zalaegerszegen a Landorhegyi úton, azonnal költözhető, lakható állapotban. Az ár alkuképes! A lakás nemrégiben teljes körű felújításon esett át, melynek keretében az ivóvíz és szennyvíz vezetékek, szaniterek, burkolatok, fűtésrendszer és a villamos hálózat teljesen ki lettek cserélve. Minden nyílászáró műanyag és szigetelt (többrétegű). Az ingatlan rezsiköltsége nagyon alacsony, a fűtésre a kondenzációs kombi gázkazán, az egy éve beszerelt hűtő-fűtő klíma vagy a konyhában és a fürdőben megtalálható elektromos fűtő panel is használható. Az ingatlan a város központi részén, mégis kellemes nyugodt környezetben helyezkedik el. Körzeti orvos, patikák, Lidl, Spar, Coop, pékség, bölcsőde, óvoda, iskola, középiskola, bankautomaták, edzőterem, művelődési központ, könyvtár, buszmegállók, éttermek, benzinkút mind 3-4 perc sétányi távolságon belül megtalálhatók. Az árba a bútorok/ és a beépített berendezések is beletartoznak. A fürdőben nagy sarokkád található, az illemhelyiség a fürdőszobától el lett választva. A nappaliban egy bárpult és egy beépített szekrény is kialakításra került, valamint innen juthatunk ki a kilépőre is. A nappalin kívül egy félszoba található a lakótérben, mely szintén igényesen bútorozott. A konyha jól felszerelt, beépített villanytűzhellyel és mosogatógéppel rendelkezik. A társasház téglából épült, pár éve külső hőszigetelést kapott, hozzá ingyenes parkoló is tartozik, valamint közös tárolók is vannak a lépcsőházban. A ház előtt parkos rész található, játszótérrel. A lakóközösség csendes, kultúrált. Amennyiben igényes, modern lakást keres, ha számít a város közelsége, de csendes és alacsony fenntartású otthont keres akkor ez egy nagyszerű lehetőség. Befektetésnek is kiváló. A lakás természetesen per- és tehermentes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 216 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 216 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY