Eladó lakás Üllő 60 nm
Eladó lakás Üllő 60 nm
Eladó lakás Üllő 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7854845
Referenciaszám: 106046
Frissítve: 18 napja

Üllő eladó téglalakás 3 szobás: 54,4 millió Ft

54,4 millió Ft
906 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 883 Ft
Második évtől
215 463 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllő kertvárosi részén, családias lakóparkban eladó egy újépítésű, 28 lakásos társasház földszinti, udvarra néző, 60 m2-es nettó alapterületű lakása 7 m2-es terasszal és 26 m2- es saját kertrésszel. A lakáshoz tároló és térkövezett parkoló is vásárolható. Elosztása a következő (az alaprajzon jól látható): amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, előtér és közlekedő. A lakások fűtése részben központi gázkazán segítségével történik radiátor hő leadókkal, részben lakáson belül telepített split klíma használatával. A fűtést 0-5 fokig jellemzően tavaszi és őszi átmeneti időszakokban a split klíma szolgáltatja, e hőmérséklet alatt a központi gázkazán adja a fűtést. Szintén a központi gázkazán állítja elő a használati meleg vizet, amely a lakások elosztóköréig keringettet megoldású. A radiátoros fűtés, ivóvíz és a meleg víz egyéni fogyasztásmérőkkel lesz mérve, amelyek a lakáson belüli mérőszekrényben kapnak helyet. Ez nagyon kedvező megoldás a mai energiaválság miatt, mivel a két fűtési alternatíva kompenzálja egymást! A parkolók az udvar hátsó részén kerültek kialakításra. Az építési vállalkozó több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, nagyon megbízható, leinformálható. Magas színvonalú, a mai építési követelményeknek szigorúan megfelelő építőanyagokkal és technológiával dolgozik. Bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, bevásárlási lehetőségek, posta, önkormányzat, orvosi rendelő mind- mind 2-10 perces sétával elérhetőek. Várható átadás: 2024. Június. Teljes körű hitelügyintézést és ügyvédi hátteret biztosítunk! További részletekért keressen az elérhetőségeim bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY