Eladó lakás Tököl 43 nm
Eladó lakás Tököl 43 nm
Eladó lakás Tököl 43 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8048367
Referenciaszám: 1815_5566
Frissítve: 17 napja

Tököl eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
697 442 Ft/m²
43 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 039 Ft
Második évtől
118 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Barátságos, jó elrendezésű 1+ fél szobás társasházi lakás Tököl zöld övezetében. KITŰNŐ VÁLASZTÁS AKÁR BEFEKTETŐKNEK IS! ELADÓ: Tökölön a Pesti úti lakótelepen, egy 3 szintes Társasház első emeleti, 1+ fél szobás, lakása. A LAKÁS FŐBB PARAMÉTEREI: A mindössze 3 szintes, világos lépcsőházzal rendelkező, gondozott környezetben elhelyezkedő rendezett Társasház, első emeletén helyezkedik el, rendkívül jó beosztású, alapterülete 43 m2 és az alábbi helyiségeket tartalmazza: ✔ Közlekedő ✔ Nappali ✔ Hálószoba ✔ Kellemes méretű kádas fürdő WC-vel ✔ Beépített konyha ✔ Kamra Tartozik még hozzá egy kb 3 m2-es zárható tároló, ami a lépcsőház földszintjén helyezkedik el, valamint egy kilépő erkély is. Nyílászárói, az épületet körülölelő ligetes területre tekintenek. A nappaliban kialakított falfülkés megoldás hatalmas gardróbnak adhat helyet ezáltal megnövelve a tárolási lehetőséget a lakásban, úgymint a beépített konyhával is. Jó állapotú, a környezetben való elhelyezkedését tekintve, pedig csendes, nyugodt. MŰSZAKI ADATOK: A lakás gázzal fűthető, konvektoros hőleadással biztosított. Rezsiköltsége kedvező, ( Közös költség: 12.100.-Ft/hó, egyéb közüzemi díjak: Fűtési szezonban, kb 15.000 Ft/hó. (gáz+víz+áram), nyáron minimális. A nyílászárók viszonylag újak, hőszigeteltek. KÖRNYEZET: Tököl, a Dél-pesti agglomeráció szerves része. Kiváló infrastruktúra, élhető, jó környezet jellemzi. A lakás, a város rendkívül jó ellátottságú, környékén , csendes zöldövezetben, a város Budapesthez közelebb eső részén helyezkedik el. A közelben iskola, óvoda, üzletek, uszoda, és több szolgáltatás, könnyen elérhető.Rendkívül jó közlekedési adottságok mellett a Főváros is könnyen megközelíthető. A beépített konyha a vételár részét képezi. Ha megtekintené, vagy bővebb információra van szüksége, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén! Irányár: 29,99 millió Ft Refszám: 9779 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 326 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY