Eladó lakás Tata, Katona József utca 168 nm
Eladó lakás Tata, Katona József utca 168 nm
Eladó lakás Tata, Katona József utca 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7908660
Referenciaszám: LK036101
Frissítve: 16 napja

Tata eladó téglalakás 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
886 905 Ft/m²
168 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tata központi részén eladó egy egylakásos, új építésű, tetőteres, 4 szoba +nappalis lakóépület 311 m2-es telken.. Az épületbe egy zárt kapualjon keresztül lehet a lakásba bejutni. Földszinten található egy nappali-étkező, hálószoba, konyha, előtér, lépcsőfeljáró, alatta tároló kialakításával, zuhanyzó-mosdó és egy különálló wc.  A nagy teraszra a hálóból és az étkezőből egy tolóajtón is ki lehet jutni. A felső szinten van 2 szoba, gardrób, káddal és wc-vel ellátott fürdőszoba és egy tároló, melyben a gépészet lett telepítve.Az ablakok szürke színű, fa nyílászárók, melyek hőszigetelő üvegezésűek. Az utcafronti bejárati kapuzat is fából készült. A födém 20 cm vastag helyszíni vasbeton lemez. A tető fa szerkezetű szürke cserépfedéssel. A lakóház Porotherm Rapid 44 cm falazatból épült, mely megfelel az épületenergetikai követelményeknek.Az ingatlan teljes közműves. A csapadékvíz elvezetése a telken lévő ásott kútba történik.Egy kondenzációs gázkazán bíztosítja a meleget padlófűtéses rendszerrel és a melegvízet egy 100 literes indirektfűtésű melegvíztárolóval.Az épület léghűtése LG-VRF levegő - levegő hőszivattyús rendszerrel került kialakításra, szintenként 1-1 db beltéri egységgel.Burkolatok: padlón: I. osztályú vinyl, vizes helyiségekben kerámia burkolat.A hátsó kertben fedett-nyitott tároló lett kialakítva és egy kétszemélyes kocsibeálló.Amennyiben egy új, önálló, kényelmes lakásba vágyik, nem a főúton,de mégis mindenhez közel, akkor ez az Ön otthona. Jöjjön tekintse meg. Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Gyuláné Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Gyuláné Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY