Eladó lakás Szolnok 41 nm
Eladó lakás Szolnok 41 nm
Eladó lakás Szolnok 41 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056271
Referenciaszám: LK050008
Frissítve: 6 napja

Szolnok eladó téglalakás 1 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
485 366 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tulajdonosa legyen ennek a csodás lakásnak, amely tökéletes hely azok számára, akik szeretnének egy csendes, zöldövezeti környezetben élni, mégis közel a város szívéhez. A lakásban jelenleg bérlő lakik, így befektetők számára is kiváló választás lehet. A jó levegőjű, világos és fényes tér garantáltan vonzani fogja a lakókat. Továbbá a kiváló tömegközlekedési lehetőségek és a központ közelsége csak pár percnyi sétára van, így az itt élők minden kényelemben és könnyen elérhető közelségben élvezhetik a városi életet. Az ingatlanhoz tartozik egy saját erkély is, ami tökéletes helyszín kinti étkezésekhez vagy egyszerűen csak a kert látványának élvezetéhez egy hosszú nap után. A lakás csendességét tovább növeli a minőségi szúnyogháló és redőny, így a nyugodt pihenés minden évszakban biztosított. A lakás kiemelkedik csendes környezetével és a madárcsicsergős reggelekkel, amelyek tökéletes nyugalom érzetét nyújtják a város szívében. A légkondicionált belső tér kiváló menedéket nyújt a nyári melegben, míg a település hűvösebb napjain a napfényes terek gondoskodnak a természetes fényről és melegről. Eladó egy gyönyörű, 41 négyzetméteres tégla építésű lakás, mindössze 19 900 000 HUF áron, ami négyzetméterenként körülbelül 485.365 HUF-ot jelent. Ez a kedvező árú, napfényes lakás egy négy szintes épület kertre néző oldalán helyezkedik el, így garantált a zöldövezeti látvány és a nyugalom.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
0,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY