Eladó lakás Szigetszentmiklós 62 nm
Eladó lakás Szigetszentmiklós 62 nm
Eladó lakás Szigetszentmiklós 62 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7723228
Feltöltve: 11 hónapja

Szigetszentmiklós eladó téglalakás 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
724 194 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanosok segítségét nem kérjük, köszönöm! Frissen festve, azonnal költözhető. Eladó magánszemélytől nyugodt, csendes, 4 lakásos társasház tetőtéri lakása (62 m2) erkéllyel (4 m2), 2004-ben épült, Szigetszentmiklós központjában. Budapest vonzáskörzetében. Téglaépítésű, fa nyílászárókkal, a tetőtéri ablakon fényvédő fóliával, a nagy ablakokon hagyományos zsalugáterekkel már, ha valaki szereti a romantikus dolgokat! 2 éve esett át teljes felújításon, villanyilag újra lett kábelezve, lámpák beépítve, tv fal került kialakításra, konyha lett teljesen újonnan építve és gépesítve, a konyhát a nappalitól elválasztó pult került beépítésre. A ház előtt van kialakítva a parkoló, egy-egy lakáshoz egy-egy parkoló tartozik. A lakásba belépve jobbra az amerikai konyhás nappali étkező foglal helyet. a nappaliból a 4 m2-es teraszra lehet kimenni, nagyon kellemes, jó hangulatú! Bejárati ajtónál jobbra fordulva rövid folyosó, itt került kialakításra az előszoba, szemben a fürdő és mosdó, majd a folyosó végén a két szoba, egy-egy francia erkéllyel a lakás jó fekvésének köszönhetően egész nap világos. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja radiátorral. a nyílászárók fa, hőszigetelt üvegezéssel. a nyári kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik. Rezsi alacsony, közös költség nincs. A Duna part pár perc séta, játszóterek, ligetek, kék tó sétány. Óvoda, bölcsőde, iskola, boltok minden elérhető közelségben. Közlekedés: H6-os hév (megálló pár percre), busz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
összkomfortos
erkély
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Georgina
+36 20 915 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Georgina
+36 20 915 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY