Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy 120 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy 120 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056209
Referenciaszám: 354308
Frissítve: 14 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 5 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
558 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár kedvelt kertvárosi övezetében, az Öreghegy Budai úti szélén eladó ez az átlagos állapotú, nappali + 4 szobás, sorházi lakás, saját kocsibeállóval és nagy terasszal, kb 100 nm-es telekrésszel. Kis átalakítással nappali+5 szobássá varázsolható. A sorház az 1970-es években épült. Falazata B30-as téglából van. A tető bitumenlemezzel fedett. A külső nyílászárók korszerű hőszigetelt típusúak. A belső nyílászárók is cserélve lettek. A fürdőszobák szép állapotúak. Szükség esetén egy festés után azonnal költözhető, de igény szerint, fel is lehet újítani. A földszinten nappali, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. A nappaliból megközelíthető nagy terasz hívogat a friss levegőn való pihenésre. Az emeleten további 3 szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Míg a tetőtéri lakrészben egy nagy tér és egy fürdőszoba lett kialakítva. A méretre készült, beépített konyha is már megújult. Elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép és gránit mosogatótálca található benne, amik természetesen itt maradnak a következő tulajdonosnak. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva. A fűtésköltség belefér a kedvezményes tarifába. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. Az udvar motoros kapun keresztül közelíthető meg és közvetlenül a ház mellett lehet parkolni. Az elektromos ellátás 3x16 Amper, ami lehetőséget nyújthat akár elektromos autó töltésére is. A mindennapi bevásárláshoz a közelben Aldi és MERX áruház áll a rendelkezésre. A belváros könnyen elérhető autóval vagy a közelben levő buszmegállóból. Az M7-es autópálya pár perc alatt elérhető. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY