Eladó lakás Szeged, Belváros, Zoltán utca 18 96 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Zoltán utca 18 96 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Zoltán utca 18 96 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7839992
Feltöltve: 7 hónapja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
623 958 Ft/m²
96 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szegeden a Zoltán utcában egy magasföldszinti kőrpanorámás 3 szobás 96 nm-es tágas, dupla erkélyes napfényes lakás 6 lakásos társasházban.A lakásba lépve tágas előszoba fogad minket, a szobák nagyok és parkettásak, külön nyílóak, két szobából erkély nyílik az udvar és az utca irányába. A fürdőszoba kádas kialakítású, hidegburkolatos a WC- külön helyiségben került kialakításra. A fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik lap radiátoros hő leadókkal, új kazánnal. Nyáron klíma segít a kényelmes érzetben! A konyha világos és bútorozott. Étkező résszel kialakított illetve kamra segít a pakolás könnyebbségében. A szobák parkettával burkoltak (nem laminált) a többi helyiség hidegburkolatos. Az ablakok fa keretűek de háromrétegű hőszigetelt fény és hő visszaverős üvegezéssel. A bútorzat is alku tárgyát képezheti! A ház jó esztétikai és műszaki állapotban van, lépcsőháza tiszta és rendezett, jó lakóközösség jellemzi! A padlástérben egy beépíthető összes közművel ellátott rész is az ingatlanhoz tartozik amely a lépcsőházból nyílik. Továbbá közös tároló is található. Betonozott parkoló a ház előtt. a lakáshoz, nem utcai A környék infrastruktúrája hibátlan: boltok, tömegközlekedés, étterem, Árkád, 1 percen belül! Jöjjön el nézze meg! A vásárlással elővásárlási jog jár a földszinten egy 48 nm-es 2 szobás komfortos lakásra, és egy nagy méretű garázsra.A lakás tehermentes. Tisztasági festés után azonnal költözhető! Jó minőségű elektromos vezetékek. Egy felújítás során könnyedén 4 szobássá alakítható át.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
8 m²
Terasz:
1 m²
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
12 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 945 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 945 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY