Eladó lakás Sirok 60 nm
Eladó lakás Sirok 60 nm
Eladó lakás Sirok 60 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8088626
Referenciaszám: M273312
Feltöltve: 13 napja

Sirok eladó téglalakás 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
383 334 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, Egertől 20 km-re, a Salvus gyógyvizéről és fürdőjéről világhírű Bükkszéktől 5 km-re, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a FALUSI-CSOK igénylésére alkalmas Sirok községben, a lakótelep természet közeli, csendes részén, tégla falazatú 6 lakásos társasház 1. emeletén, 60 négyzetméter hasznos alapterületű, tégla falazatú, igényesen felújított, 2 szobás, erkélyes, összkomfortos lakás, családi okok miatt, sürgősen eladó. Az ingatlan rendkívül alacsony rezsivel, 2 külön-bejáratú szobával, előszobával, konyhával, kamrával, fürdőszobával és az alagsorban 9 nm-es, kizárólagos használatú tárolóval rendelkezik, fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak. A lakást az elmúlt években belülről teljes-körűen felújították, új, modern, hő,- és hangszigetelt, műanyag nyílászárókat kapott, az elektromos vezetékeket, burkolatokat, szerelvényeket kicserélték. A fürdőszoba is új kerámia csempét, járólapot, szerelvényeket, nagy sarokkádat kapott, a nagyszoba tölgyfa-parkettás, a kis-szoba padlószőnyeges, a többi helyiség kerámia burkolattal rendelkezik! A 2 szoba között kémény is van, amire szükség esetén vegyes tüzelésű kályha vagy kandalló is ráköthető. A két szobából és az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk a Mátra északi oldalára, szép, tiszta időben a Kékestető TV-tornya is látható! A lakás a település központi részén, de már zöldövezetben található, remek infrastruktúrával rendelkezik, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, Postahivatal, Rendőrség, Polgármesteri Hivatal, sportpálya, buszmegálló pár perces sétatávolságon belül van. A társasházi lakás per-, teher-, hitelmentes, egyedül állóknak, pároknak, gyermekes családosoknak lakóháznak, pihenni, üdülni vágyóknak hétvégi háznak vagy vállalkozóknak falusi turizmus üzemeltetése céljából apartman háznak, egyaránt jó szívvel tudom ajánlani! Ügyvédi háttérrel több, mint 20 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, CSOK, CSOK-hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére! A megadott elérhetőségeken, kérem, forduljanak hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai leendő otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
csatorna
összkomfortos
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY