Eladó lakás Pécs, Egyetemváros 66 nm
Eladó lakás Pécs, Egyetemváros 66 nm
Eladó lakás Pécs, Egyetemváros 66 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7998935
Frissítve: 1 hónapja

Pécs eladó téglalakás 3 szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
984 697 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 2013-ban épült 66 nm-es, első emeleti Téglalakás Pécs- Egyetemvárosban! Kiváló lehetőség várja Önt Pécs egyik legkedveltebb környékén! Ebben a modern téglalakásban megtalál mindent, amire otthonában vágyik. A 66 négyzetméteres alapterület praktikusan és ízlésesen lett kialakítva, hogy a kényelmet és funkcionalitást egyesítse. A házban egyedi mérős központi fűtésrendszer van. A lakás nyílászárói műanyagok, redőnnyel vannak felszerelve, a nappaliban a redőny távirányítóval működik.A nappaliban megtalálható egy hűtő-fűtő klíma. Az ingatlan bejárata az előszobába vezet. Továbbhaladva egy külön WC kézmosóval tovább növeli az ingatlan praktikusságát. A fürdőszoba modern kényelmes helyet biztosít a mindennapi személyes ellátásra. A lakás kettő különálló szobából áll, melyek közül egy kiválóan alkalmas hálószobának, míg a másik gyerek-vendég szobának vagy akár dolgozószobának is tökéletes választás lehet. A tágas nappali és az amerikai konyha együttese otthonos légkört teremt. A konyha modern és teljesen felszerelt. A nappaliból nyíló erkélyről élvezheti a nyugodt pillanatokat és a friss levegőt, egy tökéletes helyszín a reggeli kávézásra vagy esti pihenésre. Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése miatt könnyedén megközelíthetőek az egyetemek, bevásárlóközpontok és tömegközlekedési lehetőségek.Az ingatlan a belső udvarra néz. A környék nyugodt, barátságos, ideális otthoni légkört biztosítva. A lakáshoz tartozik a teremgarázsban egy 2 m2 alapterületű tároló. A gyerekszoba bútora további megegyezés tárgya. Ugyanitt teremgarázsban beállóhely ( a lakáshoz tartozó tároló mellett ) 5,5M Forintért eladó. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a remek ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
csendes
amerikai konyha
erkély
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács Milán
+36 30 964 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kovács Milán
+36 30 964 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY