Eladó lakás Nyíregyháza, Kossuth utca 101 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, Kossuth utca 101 nm
Eladó lakás Nyíregyháza, Kossuth utca 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7294559
Frissítve: 1 éve

Nyíregyháza eladó téglalakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
444 554 Ft/m²
101 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
101m2-es gáz-cirkós belvárosi lakás eladó, a Kossuth U. 28 alatt lévő tégla építésű társasházban. A társasház 25 éve épült, tehát bőven fiatal korú még! Szerkezeti hibái vagy egyéb problémái nincsenek az épületnek. Az eladásra kínált lakás, a 4. (legfelső) emeleten van. Fontos megjegyeznem, hogy építési jellegét tekintve manzárd, tehát nem közvetlen tetőtéri lakásról van szó! A lakás felett van a tetőtér, amit akár galériának, vagy gyerekszobának is kialakíthat új tulajdonosa. Kialakítása miatt, a fűtése sokkal gazdaságosabb az egyszerű tetőtéri lakásokétól, és véleményem szerint, belsőépítészetileg is ez a legszebb és legesztétikusabb kivitelezési forma. Megvan a tetőtér romantikája, mégis beférnek a bútorok. Van plafon és ferde részek is, de mégsem veri be az ember a fejét állandóan, mint egy klasszikus tetőtéri lakás esetén. Elfér minden. Nagyon szeretnivaló, jó hangulatú fiatalos lakás, fantasztikus körpanorámás kilátással a városra, egy hatalmas nagy, 50m2-es nyolcszögletű nappaliból, amely a dupla bejáratnak és sok ablakának köszönhetően, könnyen osztható több külön szobává. Hatalmas! Simán lehet benne biciklizni, de kis túlzással akár teniszezni is. Van továbbá egy hálószoba, konyha, előszoba és fürdőszoba. Szerkezeti állapota kiváló! Tisztasági festés, parketta lakkozás és a konyhabútor cseréje megérett. Új Hörmann bejárati ajtót szereltünk fel. Javítani semmit nem kell, de pénztárcától függően 1-2 millió forint ráfordítással, patika állapotúra hozható. Az idei évben (2022) történt meg az épület teljes homlokzati esztétikai felújítása és hőszigetelése, aminek köszönhetően, az amúgy csak 25 éves épület teljesen új hatást kelt, valamint sokkal gazdaságosabbá vált a fűtése. További kérdésekre telefonon szívesen válaszolok!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
panoráma
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pápay György
+36 30 905 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pápay György
+36 30 905 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY