Eladó lakás Mosonmagyaróvár 52 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 52 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 52 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7987441
Referenciaszám: LK071687
Frissítve: 19 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
1 038 442 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 719 Ft
Második évtől
213 875 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Karnyújtásnyira álmai otthonától!Engedje meg, hogy bemutassam ezt a kiváló lakást a Wittmann park szívében!Az ingatlan főbb jellemzői:- minőségi burkolatok- tágas, világos terek- igényes belső elrendezés- letisztult, beépített bútorok- a beépített szekrény praktikus és helytakarékos (teleszkópos ruhalift, tolópolc)- kialakított mini irodaElrendezését tekintve:- előszoba- amerikai konyhás nappali- közlekedő- hálószoba- fürdőszoba- mellékhelyiségFigyelem!!!! A teljes bútorzat asztalossal készített, időtálló anyagokból méretre gyártották, ezért A VÉTELÁR A TELJES BERENDEZÉST TARTALMAZZA!!!!Mindemellett rendkívül alacsony rezsivel rendelkezik! A lakás közös költsége tartalmazza a heti egyszeri lépcsőház takarítását, a szemétszállítást, a kertészt, a fűtést és meleg vizet, ami összesen 18 000.- Ft!! Ezen felül már csak a hideg víz és a villany, ami költséget jelent!Az erkély biztos pihenést nyújt egy hosszú nap után! Parkolási lehetőség a zárt udvarban egy autó számára lehetséges!Engedje, hogy Önt is magával ragadja a csend és friss levegő, ami körülöleli ezt a fantasztikus otthont!!Vásárolna, de nincs meg rá a megfelelő keret?? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Amennyiben Irodánk által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ vagy TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon a hét minden napján a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2016
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Ferencz Tímea Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 736 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Ferencz Tímea Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 736 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY