Eladó lakás Mohács 66 nm
Eladó lakás Mohács 66 nm
Eladó lakás Mohács 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092349
Referenciaszám: 813_sri
Frissítve: 4 napja

Mohács eladó téglalakás 3 szobás: 29,7 millió Ft

29,7 millió Ft
450 000 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 197 Ft
Második évtől
117 634 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!! Mohácson az Ete János utcában teljes körűen felújított 4. emeleti modern, exkluzív kialakítású lakás eladó. Elhelyezkedése kiváló, az ingatlan közelében minden megtalálható, amire szüksége lehet: iskola, óvoda, élelmiszerüzlet és számos szolgáltatás. Csendes, a forgalom zaja nem hallható. A légkondicionált lakás 66 nm-es, tágas, 3 szobás, étkezős, erkélyes (az erkély galamboktól védett, behálózott, tüskézett). A külső nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobák újszerű laminált padlóval vannak ellátva. A bejárat mellett elkülönített előszoba található. A beltéri ajtók gyönyörűen fel lettek újítva. A fürdőben új a mosdó, ami a vételár részét képezi, a WC szintén új. A konyhában új pultrendszer van, gránit mosogatóval, mosogatógéppel. Szintén a vételár részét képezi az étkezőasztal, a nappaliban lévő szekrénysor és a szalagfüggöny minden helységben. Az ingatlanhoz külön tároló is tartozik. Ideális választás fiataloknak, első lakásnak! Tehermentes, rövid időn belül költözhető. Hívjon bizalommal, ha meg szeretné tekinteni az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY