Eladó lakás Mende 84 nm
Eladó lakás Mende 84 nm
Eladó lakás Mende 84 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8061689
Referenciaszám: M271873
Frissítve: 17 napja

Mende eladó téglalakás 3 szobás: 59,8 millió Ft

59,8 millió Ft
707 609 Ft/m²
84 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 555 Ft
Második évtől
236 851 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Energiatakarékos Újépítésű lakások Mendén az OTP Ingatlanpont kínálatából! 4 lakásos társasház épül csendes, újépítésű lakóövezetben Mendén. CSOK Plusz igényelhető: 1 vállalt gyermek esetén 15 millió forint kamattámogatott hitel, 2 vállalt gyermek esetén 30 millió forint kamattámogatott hitel, 3 vállalt gyermek esetén 50 millió forint kamattámogatott hitel. CSOK Plusz igénylése esten 4% illeték megtakarítás! Részletekről már megtekintéskor tájékoztatást adunk banki sorbanállás nélkül DÍJMENTESEN! ÉPÜLET ADATAI: Átadás: 2024. Q2 Közvetlen kertkapcsolat a földszinti lakásokhoz. Elszeparált kertrész az emeleti lakásokhoz is tartozik. Egy felszíni beálló a vételárban. Amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba + 12 m2 terasz + 7 m2 belépő MŰSZAKI TARTALOM: Hőszivattyús fűtésrendszer. Padlófűtés. Légkondicionáló.. Riasztó előkészítés. Tégla falazat + 15 cm hőszigetelés. 3 rétegű üvegezésű, műanyag nyílászárók. MENDÉRŐL: Mende községe ma közel 4200 fő állandó népességgel rendelkezik. Területe meghaladja a 2715 hektárt, mely számos építészeti értéke mellett táji-, természeti csodákat rejt magában. Településszerkezetét, így az utak nyomvonal vezetését és a beépítést mind a mai napig a domborzat határozza meg. Belterületén és központján keresztül halad a 31-es számú főút, ahol különböző intézményi, kereskedelmi és szolgáltató létesítmények helyezkednek el. LOKÁCIÓ: Gyömrőtől 5 km távolságnban, modern újépítésű lakópark épül. A projekt elhelyezkedése egyedülálló, hiszen az erdő szélén fekszik, azonban a 31-es úthoz közel. Gyalog 10 perc távolságban elérhető: bevásárlási lehetőség, pékség, hentes, bankautomata, étterem és a Községháza is. Válasszon kínálatunkból, és számíthat az OTP Ingatlanpont szakmai támogatására a teljes vételi folyamat során az adásvételi szerződéstől a hitelügyintézésen keresztül egészen a kulcsrakész átadásig. A beruházó számos referenciával rendelkezik, melyek a Gyömrő Liget lakóparkban kerültek átadásra. Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Tudjon meg többet, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Erkély:
12,3 m²
Energetikai besorolás:
A+
összkomfortos
világos
erkély
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Szilvia Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Szilvia Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY