Eladó lakás Keszthely 57 nm
Eladó lakás Keszthely 57 nm
Eladó lakás Keszthely 57 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7632678
Referenciaszám: U0044377
Feltöltve: 16 napja

Keszthely eladó téglalakás 3 szobás: 91 millió Ft

91 millió Ft
1 596 491 Ft/m²
57 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 264 105 Ft
Második évtől
360 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KESZTHELY VÍZPARTI, NYUGODT, FORGALOMMENTES RÉSZÉN, Új, PANORÁMÁS PRÉMIUM LAKÁSOK ELADÓK ! LEGYEN A LUXUS INGATLANOK ELSŐ TULAJDONOSAINAK EGYIKE! A társasház főbb ismérvei : - Mélygarázs a kert alatt - Energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer - Hanggátló falak és bejárati nyílászárók - Privát zöldtető és park - Elektromos autó töltési lehetőség - Játszótér, gyereksarok - Privát panoráma medence tusolókkal - Zen kert - Lebegő panoráma szauna - Kerti grill és piknik helyek - Wifi - Portaszolgálat / Concierge - Lift - Okos otthonok kiépítésének lehetősége - Biztonsági beléptető és kamerarendszer Az örök panorámás, vízparti lakások, háborítatlan, zárt területen, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével, szaunával és számos más kényelmi funkcióval biztosítják az itt élők kényelmét és nyugalmát. Minden eladó lakás szerves része saját panoráma terasza, Balatonra néző kilátással már a nappaliból és konyhából is. A kertkapcsolatos lakások a saját kiskertre vágyók igényeit is kielégítik. Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vették a leendő tulajdonosaik minden elképzelhető igényeit és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva. A hűtés-fűtést levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A rendszer energiatakarékos, távolról is vezérelhető, fűtőtestek, beltéri egységek nélkül. Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtek, a falak, a födémek és nyílászárók hő és hangszigetelése tekintetében egyaránt. Részletes dokumentációt komoly érdeklődőknek rendelkezésre bocsátunk. Mind állandó lakásnak, mind nyaralónak, vagy biztos befektetésnek ajánlom. További információért, a megtekintés megszervezéséhez, Kérem, hívjon, Írjon a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
14,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY