Eladó lakás Kehidakustány 29 nm
Eladó lakás Kehidakustány 29 nm
Eladó lakás Kehidakustány 29 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7928948
Referenciaszám: H477783
Frissítve: 16 napja

Kehidakustány eladó téglalakás 1 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
637 931 Ft/m²
29 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 29-etméteres kis lakást a Kehida Termál szomszédságában! Csak az Otthon Centrum kiemelt kínálatában! Az ingatlanról bővebben: - A ház 2007-ben épült alaposan átgondolt tervek alapján ahol több lakás kialakítása valósult meg. Az érdeklődők több méret közül választhatnak melyek egy személyes találkozó keretén belül bemutatása kerülnek. - A lakások almérőkkel rendelkeznek, klímatizáltak, és egy öt négyzetméteres erkély is tartozik hozzá. - Parkolni az épület előtti parkolóban lehetséges. A parkolás szabad férőhelyek függvényében ingyenesen használható, egy autó számára. - Igény esetén új fürdőszoba kérhető, ahol mind a burkolatok mint a szaniterek cseréje megtörténik. - A mosókonyha használata megoldható részletekkel kapcsolatban keressen bizalommal! - Fűtése gáz cirkóval megoldott. Ideális befektetésnek és nyaralóként egyaránt. Befeketés esetén kiválasztott időszakokban akár saját részre használható, és egyéb időszakokban pedig visszabérléssel kapcsolatban lehet egyeztetni a tulajdonosokkal. A lokációról bővebben: Kehidakustány Hévíz és Zalacsány szomszédságában található kis település .Híres a fürdőjéről a Kehida Termálról. Közkedvelt a nyaralók körében a golf szerelmesei a Zala Springs Golf Resortban kapcsolódhatnak ki. Az ide látogatók megtapasztalhatják a vidéki élet kedves vendégszerettetét és teljeskörű kikapcsolódás és feltöltődés lehetőségét. Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
4,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY