Eladó lakás Győr, Sziget 44 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 44 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 44 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8062808
Referenciaszám: 196400581
Frissítve: 17 napja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
1 136 136 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 084 Ft
Második évtől
197 997 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bevezető áron minőségi, energiatakarékos lakások csak nálunk! Győr-Sziget rohamosan fejlődő részén, a termálfürdőtől és az egyetemtől pár perces távolságra bevezető áron magas műszaki tartalommal, minőségi anyagokból épülő 13 lakásos társasházban különböző alapterületű lakások eladók. A lakások befektetésnek is ideálisak, hiszen az egyetem és a termálfürdő közelsége miatt könnyen kiadhatók. A földszinten található 44,42 nm-es lakásban amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, külön WC, előtér kerül kialakításra. A nappaliból 8,61 nm-es terasz nyílik, ahonnan a saját kb. 75 nm-es kertkapcsolat is elérhető. Az ingatlan fűtéskész ára: 49.990.000 Ft. Kulcsrakész befejezés kérhető. Gépkocsibeálló ára: 3.490.000 Ft. Lehetőség van tároló vásárlására is, ára: 2.000.000 Ft-tól. Magas műszaki tartalommal épült társasház jellemzői: - A társasház 30 cm-es falazóelemekből, 15cm-es homlokzati hőszigeteléssel épül. - A válaszfalak 10-15 cm-es falazóelemekből épülnek. - A belső válaszfalak szabadon változtathatók, így formálhatja új otthonát az Ön igénye szerint. - Igény esetén akár 2 lakás is összevonható. - Műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek. - Rejtett vakolható elektromos lindab redőnytok redőny nélkül. - Az ingatlan hűtése/fűtése hőszivattyúval történik, egyedi hőmennyiségmérővel és hőmérséklet szabályozó termosztáttal. Melegvíz előállítás is hőszivattyúval megoldott. - Villamos energia teljesítmény 1x32A lakásonként. - Zárt, körbekerített udvar. - A társasház előzetes energetikai besorolása a meglévő számítás alapján A+. Várható fűtéskész átadás: 2025 nyár vége A társasház Győr rohamosan fejlődő városrészén épül, ahonnan gyalogos távolságra van az egyetem, a termálfürdő és a belváros. A társasház udvarán felszíni parkolók kerülnek kialakításra, valamint közös kb. 200 nm-es kert, udvar szolgálja majd a lakók pihenését, kikapcsolódását. A társasházban különböző méretű lakások épülnek, így minden kedves érdeklődő megtalálhatja álmai otthonát, de a lakások befektetésnek is ideálisak, hiszen az egyetem és a termálfürdő közelsége miatt könnyen kiadhatók. Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal. Hétköznap és hétvégén is várom hívását! Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. A hirdetésben feltüntetett képek illusztrációk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
A+
villany
víz
csatorna
összkomfortos
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY