Eladó lakás Győr, Révfalu 76 nm
Eladó lakás Győr, Révfalu 76 nm
Eladó lakás Győr, Révfalu 76 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7675506
Referenciaszám: 415283
Feltöltve: 20 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 79,99 millió Ft

79,99 millió Ft
1 052 500 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 151 Ft
Második évtől
316 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr belvárosától 10 percre, Győr- Révfalu városrészben ajánlom figyelnébe, ezt a nappali+2szobás, 76 nm alapterületű lakást Az ingatlan egy 2017-ben épült társasház földszintjén található, ami magas műszaki minőséggel és tartalommal készült. A ház a remek tervezésnek köszönhetően fiatalos, modern stílusú. A lakás belső kialakítása jól átgondolt, praktikus elrendezésű, letisztult, kényelmes otthon. Közvetlen kertkapcsolatos, 12 nm-es burkolt terasz tartozik hozzá. Az ablakok 2 rétegű, műanyag nyílászárókkal vannak ellátva, redőnnyel felszerelve. A fűtést és a melegvizet saját gázkazán biztosítja, a hőleadásról padlófűtés, a hálószobákban pedig lapradiátorok gondoskodnak. A konyhabútor jó elrendezésű, megfelelő méretű munkapulttal és minőségi, beépített gépekkel ellátott. Az ingatlan elrendezése: nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, 2 db fürdőszoba, előtér, közlekedő. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc távolságra van az egyetem, az Audi iskola, óvoda, bolt, buszmegálló. Családi házas környezet, de az autópálya és az ipari park is pár perc alatt elérhető! A közös költség havi 11.000,- Ft, a fűtés díja a téli hónapokban sem haladja meg a 20.000,-Ft-ot. A lépcsőház tiszta, rendezett, saját tulajdonú lakások vannak benne, kedves, barátságos a lakóközösség. A lakók részére rendelkezésre áll egy közös tároló. A lakáshoz KETTŐ darab zárt udvari kocsibeálló tartozik, mely a vételár részét képezi, értéke 2x2.000.000,-Ft. Igény esetén egy önálló helyrajzi számon levő, nagy alapterületű, ablakos, 20,5nm-es garázs külön megvásárolható: 7.500.000,-Ft-ért. Méretéből adódóan egy autó mellett még bőven marad tárolásra is hely kerékpárnak, babakocsinak, szerszámoknak. Ajánlom egyedülállóknak, vagy párok részére első lakásnak, családnak 1-2 kisgyermekkel, valamint befektetésnek is megfelelő, hiszen gyorsan kiadható. Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK, támogatott és piaci kamatozású lakáshitel is igényelhető. Ügyfeleim számára az adás-vétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással segítem őket. Várom hívását, nézzük meg együtt, legyen ez az Ön otthona! Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is. A hirdetésben szereplő adatok a tulajdonos/megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY