Eladó lakás Győr, Gyárváros 96 nm
Eladó lakás Győr, Gyárváros 96 nm
Eladó lakás Győr, Gyárváros 96 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8002266
Referenciaszám: 109530
Frissítve: 17 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
676 042 Ft/m²
96 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, biztonságos, portaszolgálattal ellátott zárt környezetben, 95,94 m2-es polgári lakás eladó Győr-Gyárvárosban, 1916-ban épült, 6 lakásos társasház magasföldszinti lakását kínálom Önnek. A 95,94 m2-es, nagy belmagasságú polgári lakás helyiségei: nappali, 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, gardrób, beépített erkély. A lakás átalakítható amerikai konyhás nappali + 3 hálószobássá, valamint a nagy belmagasság miatt galéria is kialakítható. Műszaki tartalom: - 80 cm vastag tégla falak - 2 rétegű hőszigetelt üveggel ellátott műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval - FŰTÉS: távhő, radiátoros hőleadás egyedi mérőkkel - meleg víz: hőtárolós villany bojlerrel - főzés villany tűzhellyel - 2023-ban felújításra került a ház és korábban a lakás vízvezetékrendszere is. - villanyvezetékek cseréje is megtörtént - 2019-ben felújították a teljes lakást. (Új konyhabútor, Fürdő felújítása, ablakcsere). - szép állapotú 2 szárnyas beltéri ajtók, igényes bejárati ajtó - kitűnő állapotú fa parketta a szobákban és az előszobában - a konyha új laminált parkettával borított - gardrób bútorok A lakás tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakáshoz tartozik 1 db 8,7 m2-es és egy 12,7 m2-es saját tároló is. A nagyobb korábban műhelyként funkcionált. Ablakkal rendelkezik, bútorozott, télen is fűtött. A közös költség alacsony, 5880,- Ft. Parkolás zárt udvarban ingyenesen. Garázs vásárlás az udvarban lehetséges. A biztonságra ingyenes portaszolgálat és kamerarendszer ügyel. A közelben megtalálhatók: bevásárlóközpontok, pékség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás. Játszótér az udvarban. CSOK, kamattámogatott és piaci hitelek, Babaváró. Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés és tanácsadás. Megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást! Jöjjön el, nézzük meg együtt! Időpontegyeztetés kizárólag telefonon! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Edvi Zsuzsanna StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Edvi Zsuzsanna StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY