Eladó lakás Eger 53 nm
Eladó lakás Eger 53 nm
Eladó lakás Eger 53 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7969974
Referenciaszám: M269635-4568089
Frissítve: 5 napja

Eger eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
707 547 Ft/m²
53 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 835 Ft
Második évtől
148 527 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger belvárosában, társasház belső udvarában található földszinti lakás, kizárólagos udvarhasználattal eladó! Fedezze fel Eger belvárosának varázsát ebben a bájos, 53 négyzetméteres lakásban, melynek legnagyobb különlegessége egy saját, kizárólagos udvarhasználat! Ha olyan otthont keres, amely kényelmet, közelséget és egyedi hangulatot kínál, ne keressen tovább. Lakásunk kiemelkedő jellemzői: Kiváló elhelyezkedés: A lakás közvetlenül Eger leghangulatosabb negyedében helyezkedik el, ahol minden kéznél van. Kávézók, éttermek, kulturális látnivalók és bevásárlási lehetőségek mind csak egy rövid sétára vannak. A lakás különálló házként funkcionál, konvektoros fűtéssel rendelkezik, nyílászárói fából vannak, jól karbantartottak. Szobái jó állapotú parketta borítással rendelkeznek. Belső udvar: Az egyedülálló udvarterasz lehetővé teszi, hogy a nyugalmat és a szabadságot élvezd a belváros szívében. Ideális helyszín a reggeli kávézásra vagy a barátokkal való összejövetelekre. Praktikus részletek: Az ingatlanban minden olyan kialakítás megtalálható, ami az életet könnyebbé teszi. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hogy Eger belvárosában egy ilyen egyedi lakást megszerezzen! Legyen szó saját lakhatásról vagy befektetésről, ez a lehetőség mindkét szempontból vonzó. Ha további információra van szüksége, vagy megtekintené az ingatlant keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY