Eladó lakás Debrecen, Belváros 60 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 60 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7860857
Feltöltve: 7 hónapja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
816 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Használja ki az idei évben még elérhető kedvezményeket az ingatlan vásárláshoz - Babaváró, CSOK, kedvezményes CSOK hitel, illetékmentesség, ez mind igénybe vehető, ha még az IDÉN vásárol! Debrecen, Belváros - Nagyállomástól és az AGORA irodaháztól néhány percre - ELADÓ egy 60 nm-es, nappali + 2 hálószobás III. emeleti, csendes lakás, téglaépítésű, szigetelt, zártudvaros társasházban. Főbb jellemzői: - 2004-ben épült, zártudvaros, téglaépítésű, cseréptetős, szigetelt házban - Kedvező tájolás, körbejárja a napfény, könnyen átszellőztethető - Tágas nappali + konyha egy légtérben, két külön bejáratú szoba - A szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólappal burkolt - A fürdőben zuhanykabin, a wc külön helyiségben - Gázcirkó fűtés - Kedvező fenntartási költség, a közös költség:7500 Ft - Kiváló elosztás, minden helyiség külön bejáratú - 6 lakásos, anyagilag is rendben lévő, higiéniai szempontból kifogástalan lépcsőház - Zárt udvarban, rendezett belső terekkel - Zárható, fedett kerékpártároló a ház alatt - Jelenleg albérlők laknak benne, ez év végéig érvényes szerződéssel - Ingyenes parkolás a ház mögött - Bútorokkal együtt is megvásárolható - Rendezett tulajdoni viszony - Tehermentes A nyugodt környezetben - de a belváros szívétől csak néhány percre - elhelyezkedő ingatlan tágas tereinek, kiváló elosztásának köszönhetően kényelmes életteret nyújt, ezért ideális választás lehet egy család számára, bár adottágainak köszönhetően befektetésnek is tökéletes, hiszen albérletbe mindig könnyen kiadható. További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását a hét bármely napján! Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot! Ne hagyja ki a lehetőséget a lakásvásárláshoz adott kedvezmények igénybevételére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY