Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8067938
Referenciaszám: M272475-4620652
Frissítve: 2 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
698 413 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***ELADÓ FELÚJÍTANDÓ KERTVÁROSI LAKÁS CSEPELEN*** Ennek a Budapest XXI. kerületében, Csepelen, a Béke téren eladásra kínált felújítandó lakásnak az újra tervezésekor elengedheti a fantáziáját és bátran kibontakoztathatja kreativitását, nyugodt, kertvárosi környezetben. A lakás remek adottságokkal rendelkezik, a jelenlegi 3 szobából a munkálatok során könnyedén 4 szobássá alakítható. A nagyszobában bőven van elégendő hely a konyha áthelyezéséhez, ami így amerikai konyhás nappalivá varázsolható és még akár egy étkező asztalnak is jut hely. Jelenleg egymás mellett van kamra, WC és fürdőszoba, ahol ismét kedvére variálhat és egybe nyithat egy-két helyiséget, vagy akár mindhármat. 5 m2-es tároló is tartozik a lakáshoz. Csepel egyik legkedveltebb városrésze ez, mivel annak ellenére, hogy a hangulata parkvárosi, tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. H7 HÉV végállomása a közelben, amivel 15 perc alatt már Budapest belvárosának közelében lehet. Számos busz megállója is a szomszédban: 35, 36, 71, 148, 152, 159 és éjszakai járatok. Pár perc sétára van Csepel belvárosa, a Plaza, a piac, a szakorvosi rendelő. Az egyébként jó állapotú épület környékén a parkolás ingyenes és mindig könnyen találnak közeli helyet az itt lakók. Befektetőknek is nagyszerű lehetőség! Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót, állami támogatásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez, igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY