Eladó lakás Budapest XX. kerület 44 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 44 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 44 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7878446
Referenciaszám: 356_pi
Frissítve: 20 napja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 42,4 millió Ft

42,4 millió Ft
963 636 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 056 Ft
Második évtől
167 935 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
20. kerület Pesterzsébet központjában a Széchenyi utcában található 1. emeleti amerikai -konyhás nappalis 44 m2-es erkélyes, napfényes szép állapotú alacsony rezsivel rendelkező lakás eladó. Az ingatlan tehermentes és hitelre is megvásárolható! Hitel ügyintézésére ingyenes bankfüggetlen hitelszakértő a vevő rendelkezésére áll ! Az ingatlan egyik nagy előnye, hogy a ház LIFT-tel rendelkezik, így mindenki számára kényelmesen megközelíthető a lakás. A lakás 1,5 szobás praktikus beosztású, kényelmes, fedett erkély tartozik hozzá. A konyhabútor szép igényes és beépített gépekkel együtt a vételár részét képezi. A nappali tágas, világos D-Ny fekvésű, a hálószoba keleti fekvésű, a konyha is napfényes nagy ablakokkal. A fürdőszoba – wc vel kivitelezett épített zuhanyzóval és mosdóval. Az ingatlan 2014.-ben nagyobb felújításon esett át. Új nyílászárók – redőnnyel- szúnyoghálóval felszerelve. A társasház 2006-ban épült, liftes és folyamatosan karbantartott, tiszta, rendezett. A lakás elrendezése kitűnő, a konyha L alakban kapcsolódik a nappalihoz és a nappaliból nyílik a hálószoba. A fürdőszoba az előszobából közelíthető meg. A lakás saját, egyedi mérőórás és MEGFELEL A REZSITÁMOGATÁSNAK! Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó, központban van, ahol minden megtalálható a közelben: iskola, óvoda, Sztk, gyógyszertár, rengeteg bevásárlási lehetőség. A sétáló utca pár percre van, ahol több bankfiók is üzemel. A közlekedés szempontjából is kitűnő. A 66-os, 23-as, 35-ös, 148-as buszok megállója a házhoz nagyon közel van, villamos és hév megálló is megtalálható a közelben. Autóval 20 perc alatt be lehet jutni a belvárosba. Az ingatlan TEHERMENTES és hitelre is megvehető ! Az alaprajz és a hirdetésben olvasható információk tájékoztató jellegűek! Kérdés esetén állok rendelkezésére! Az ingatlant előre egyeztetett időpontban lehetséges megtekinteni, melyhez várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
E
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petrik Anna PrivátNet Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 399 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petrik Anna PrivátNet Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 399 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY