Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Alacskai úti lakótelep 67 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Alacskai úti lakótelep 67 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Alacskai úti lakótelep 67 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8062206
Referenciaszám: M272020-4618124
Frissítve: 4 napja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 56,99 millió Ft

56,99 millió Ft
850 597 Ft/m²
67 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 400 Ft
Második évtől
225 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Eladó Budapesten egy kiváló ár-érték arányú, 67m2-es, III. emeleti, 2+ fél szobás, erkélyes lakás a XVIII.kerületi, mediterrán stílusjegyekkel tervezett és épült Alacska úti ltp. egy rendezett tégla építésű társasházában! Ha a városi zsúfoltság, zaj és egy fárasztó nap után csendre és nyugalomra vágyik, itt megtalálhatja álmai otthonát! A 2004-ben épült lakópark III. emeleti lakása ideális választás lehet családok, párok vagy befektetők számára. Tágas, világos élhető terekkel rendelkező kényelmes otthont kínálunk Önnek kellemes, 7 m2-es erkéllyel, gépesített konyhabútorral, klímával felszerelten - így ide csak költöznie kell, s máris élvezheti ezt a meghitt és családbarát környezetet! Az épület zárt lakóparkban található, parkosított belső pihenőkerttel. A környék csendes és nyugodt, de ugyanakkor könnyen megközelíthető a város többi része. A közelben iskola, óvoda, Spar, ill. kis üzletek is találhatók, melyek mindennapjait tehetik komfortosabbá. Opcionálisan rendelkezésre áll a teremgarázsban egy gépkocsibeálló is, mely továbbbérelhető az ingatlanhoz kapcsolódva, így soha nem kell parkolóhely miatt aggódnia. Kiváló lokáció - a lakópark több irányból is megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel: az Üllői út, Ferihegyi gyorsforgalmi út, Nagykőrösi út, M5, M0 néhány perc alatt elérhető. Buszjáratok: 182 és 282E, 166, 255E, 254E, 266, 193-as busz. Spar, játszóterek, Halmi erdő...1-2 perces sétára. Az M5 és M0-ás találkozásában- gépjárművel szintén csak néhány percnyire -a Soroksár-Auchan, a reptérre vezető úton a Market Central bevásárlókomplexum található. Az M0-on keresztül az M7-es autópálya is könnyen megközelthető. Az ingatlan vásárlásához CSOK+ és kedvezményes hitel igényelhető, ami további lehetőséget nyújt az otthonvásárlás finanszírozásához. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ez az otthon könnyen lehet az Ön álmainak új otthona. Ne habozzon, mert ez az ingatlan hamar elkelhet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY