Eladó lakás Budapest XIV. kerület 80 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 80 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8090630
Referenciaszám: LK039242-4631710
Feltöltve: 11 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 113,49 millió Ft

113,49 millió Ft
1 418 637 Ft/m²
80 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 329 380 Ft
Második évtől
449 507 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AKÁR AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLAN!!!!Teljeskörűen befejezett, használatbavételi engedéllyel rendelkező, társasházi alapítással rendelkező új építésű társasház a Stefánia út közelébenBudapest XIV. kerületében, a Stefánia út közelében a Stadionok szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben, 659 m2 nagyságú telken, 20 lakásos társasházA hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt és értékálló lakókörnyezetet biztosít jövendőbeli tulajdonosainak.Az épületben 20 db lakás kerül kialakításra 31-120 m2 közötti méretben.A földszinten teremgarázs kerül kialakításra, az emeletekre 3-5 lakás lett tervezve. A lakások középfolyosóról nyílnak, összetételük változatos. Az utcai lakások loggiákkal rendelkeznek, az udvarra pedig erkélyek néznek. A tetőtér szintjén az udvar felől nagyobb méretű visszahúzott tetőterasz található.Burkolatok: laminált parketta, vizes helyiségekben, függőfolyosón, lépcsőházban greslap.A külső teraszok, erkélyek fagyálló greslap burkolatot kapnak. A gépkocsi behajtó simított betonfelülettel ellátott.Nyílászárók: 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek.A biztonsági bejárati ajtók több ponton záródnak. A homlokzati ablakok redőny előkészítéssel (beépített redőnytok elhelyezése) kerülnek kialakításra.A beltéri ajtók dekorfóliás felülettel.Fűtés központi fűtést biztosítunk 1 db Viessman Vitodens 200-W típusú, kondenzációs üzemű, fali gázkazán beépítésével. A tervezett hőleadók, beépített szelepes acéllemez radiátorok, míg a fürdőkben csőradiátorok.levegő-víz hőszivattyúLift: Az épületben 8 személyes, minden szinten megállóval rendelkező 630 kg teherbírású személyfelvonó kerül beépítésre.Parkolás Személygépkocsik behajtására az utca felőli garázskapu behajtón keresztül lesz lehetőség. A lakásokhoz tartozó parkolók a földszinten helyezkednek el 8 db parkológépen 16 db személygépkocsi és 1 db különálló, mozgáskorlátozottak részére kialakított beálló, összesen 17 db.Ár: 4.000.000,-Ft/dbA közlekedés kiváló, a 75-ös és 77-es trolibusz járat, az 1-es villamos, valamint az M2 metró megállója sétatávolságra található. A Puskás Aréna, Papp László Budapest Sportaréna és egyéb sportlétesítmények közelsége miatt nemcsak a saját felhasználású, hanem a befektetési célú, bérbeadásra szánt lakóingatlanokra is kiválóan alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY