Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Balzac utca 347 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Balzac utca 347 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Balzac utca 347 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7972266
Referenciaszám: LK036337
Frissítve: 16 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
573 487 Ft/m²
347 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TETŐTERASZOS LOFTLAKÁS POZSONYI ÚTON, CSODÁS VÁROSI ÉS DUNAI PANORÁMÁVAL!XIII. Pozsonyi úton eladó egy 347nm-es tetőtér megvásárlásából született álom otthon!A jelenleg 70-80%-os készültségi fokú, teljes műszaki alapozásig befejezett ingatlant a tulajdonosa a saját elképzelései szerint álmodta meg és alakította a jelenlegi elosztás szerint, ezek a helyiségek azonban bármikor módosíthatók, a tartógerendákon és a nappalin végigfutó lichthofon kívül. Miután az ingatlan több éves utánjárással, minden szükséges engedéllyel épült, így leendő tulajdonosa érvényes építési engedéllyel, és minden meglévő látványtervvel együtt vásárolhatja meg!A felújított, rendezett társasház lépcsőháza kívül-belül a jól ismert újlipótvárosi századfordulós hangulatnak megfelelő, már a házba érkezéskor kellemes hangulat árad a belépő felé.A 2022-ben a tulajdonos által a házba épített lift közvetlenül a lakásig visz minket, ahol egy saját, zárt, szintén felújított lépcsőházrészhez érkezünk. Innen már a lakáshoz tartozó, zárt előtérbe léphetünk, ahol egy második bejárati ajtó védi a teljes lakást. Amikor beérkezünk, a hatalmas, 4,5 és 4,9 méteres belmagasságok, a rengeteg ablakfelület lenyűgöző látványa azonnal elragadja mindenki fantáziáját akár magáncélra, akár irodai célra, akár bemutatóteremként rendezné be az ingatlant.A teljesség megkoronázása a közel 40 nm-es tetőterasz, mely elragadó városi és dunai panorámával gazdagítja az életérzést!Látványterveink kifejezetten a jelenlegi igény szerinti kialakítást mutatják, a szerkezeti állapot pedig mutatja mindazt a műszaki munkát, amit az eddigiek során már befejeztek.-    40 cm hőszigetelés mindenhol-    Fakro, fa bukó és nyíló nyílászárók-    fan – coil fűtés-    elektromos hálózat kialakítás-    OTIS 6 személyes lift-    tehermentes, magánszemély nevén lévő ingatlanNézze meg, álmodja meg, és legyen az Öné az akár generációkat is átívelő befektetési lehetőség, ami a belváros azon pontján helyezkedik el, ami örök értéket képvisel majd a távoli jövőben is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1928
Erkély:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta András Gábor Duna House - Kárpát utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berta András Gábor Duna House - Kárpát utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY