Eladó lakás Budapest XIII. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 32 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7941124
Referenciaszám: 35507_v
Frissítve: 16 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
1 875 000 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 135 Ft
Második évtől
237 644 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Marina parton örökpanorámás garzonlakás eladó a Prestige Towers lakóparkban. A lakás 32 nm, egy légterű nappalival és amerikai konyhával, DNY-i tájolású szép, világos otthon. A fürdőszoba és WC egy helyiségben található, hidromasszázs kád biztosítja a feltöltődést. A lakásban lévő bútorokat igény esetén az ár tartalmazza! Az épületben 24 órás recepció és biztonsági szolgálat működik. A háznak saját wellness részlege van, amely 3 szaunakamrából (finn, infra és gőzkamra), fitnessteremből, valamint zárt udvaron egy kültéri nyitott medencéből áll. A wellness 0-24 órában használható, használati díját a közös költség tartalmazza! A lakáshoz teremgarázshely megvásárolható 6 millió forintért, valamint egy 3 nm-es tároló 2,8 millió forintért, amelyek vételárát a lakás ára nem tartalmazza. A lakás a Marina part gyönyörű részén található, közel a Dunához. A lakást fiataloknak, befektetőknek egyaránt ajánlom! A környéken éttermek és bevásárlási helyek adottak, a Duna Pláza bevásárlóközpont 400 méter távolságra található. A Marina Part elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy indulna útnak. A Váci út 400 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója a Duna Pláza elött található. A lakóépülettől pár lépésre kijelölt kerékpárút halad, de D11-es hajójárat is a lakástól pár lépésre van.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konrád Mónika Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konrád Mónika Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 849 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY