Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 93 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 93 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 93 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7983489
Referenciaszám: 312015
Frissítve: 17 napja

Eladó 3 szobás téglalakás 294 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - ELEGANT PROJEKT lakóparkban

Budapest XI. kerület, Gellérthegy
294 millió Ft
3 161 290 Ft/m²
93 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 853 263 Ft
Második évtől
1 164 453 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Gellérthegy déli lejtőjének csendes utcájában 93 m-es amerikai konyhás-étkezős + 2 szobás, teraszos lakás 294 M Ft-ért eladó. LOKÁCIÓ A Gellérthegy déli lejtőjén elhelyezkedő villanegyedben, zöld, csendes utcában épült meg ez a 8 lakásos társasház. Az épületben szintenként kettő lakás, a pinceszinten tárolóhelyiségek, teremgarázs kapott helyett. Az épülethez parkosított kert tartozik. A függőleges közlekedést 8 személyes lift és kétkarú lépcső biztosítja az épület északi oldalán. BELSŐÉPÍTÉSZET A lakások kulcsrakészek, a vételár tartalmazza a belső ajtókat, padló és falburkolatokat, festést, konyha és fürdőszobabútorokat, konyhagépeket, fürdőszobai szanitereket, szerelvényeket, beépített bútorokat. A lakások alapfelszereltsége: energiahatékony hőszivattyús hűtés, fűtés, padlófűtés és mennyezethűtés, háromrétegű, hőszigetelő üvegezésű fém nyílászárók, elektromos vezérlésű külső és belső árnyékolórendszerek, riasztó. TELJESKÖRŰ ÜZEMELTETÉS Központi gondnoki szolgáltatás, karbantartás, épülettakarítás, kertgondozás, biztonsági távfelügyelet, liftmentési ügyelet, távirányítós beléptetőrendszer. GÉPKOCSITÁROLÓ A teremgarázsban lévő beállóhelyek térburkolatos fűtött lehajtórámpán, távirányításos szekcionált garázskapun keresztül közelíthetők meg. A garázs teljes területen beton burkolatot kap. Az oldalfalak natúr beton felületűek. A beállóhelyeket sorszámmal látjuk el. A világítást mennyezeti LED-es fényforrások biztosítják. A garázs CO szellőzéssel ellátott. Teremgarázshely ára 12.570.000,-/db Kültéri felszíni gk. beálló vásárlására is van lehetőség, annak ára: 6.220.000,-/db TÁROLÓ A lomtárolók kerámia padlóburkolattal, natúr beton, téglafalakkal, LED világítással, konnektorral, mért áramellátással kerülnek átadásra. A tárolókon tűzgátló acélajtók, hőszigetelt ablakok lesznek és az egyik oldalon polcok kerülnek elhelyezésre. A tárolókba temperáló elektromos fűtés készül. A tároló ára 1.905.000,-/nm Az ingatlan magas műszaki tartalommal rendelkezik. Az épület fűtés/hűtését levegő/víz rendszerű hőszivattyú szolgálja ki. Bővebb információért, részletes műszaki leírásért várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
A++
luxus
garázs
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok