Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy  75 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy  75 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy  75 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7898192
Referenciaszám: 360091006-66
Frissítve: 19 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
438 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
X. kerület, KŐBÁNYA ÓHEGY csendes, KERTVÁROSIAS részén, az ÓHEGY PARK közelében, a Kelemen utcában eladó egy 75 nm-es FELÚJÍTOTT, galériás, 3+1 szobás ingatlan. X. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, a LIGET TÉR, a KŐBÁNYAI ÚT, a Csajkovszkij park közelében, a Kelemen utcában eladó egy 75 nm-es, FELÚJÍTOTT, BELSŐ HÁROMSZINTES, 3+1 szobás ingatlan. A földszintes lakóépület CSENDES, ZÖLD, FÁS, egyirányú utcában található. A lakóépület folyamatosan karbantartott, rendezett. A földszinti, galériás, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSES ingatlan TELJES ÁTALAKÍTÁSON és felújításon esett át. Az ingatlan irányára : 31,9 Millió Ft. Az ÖSSZKOMFORTOS, GALÉRIÁS ingatlan : MOST 2023-ban készült el, a TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan ablakai a belső kertre néznek. Alsó szinten egy amerikai konyhás nappali (32 nm) és egy kádas fürdőszoba (3,5 nm), valamint egy GARDRÓB (3 nm) helyiség található. A felső szinten (galérián) két szoba (11 és 7 nm) kapott helyet. A tetőtérben egy 18,5 nm-es hálószoba lett kialakítva. A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL és INFRAPANELLEL lesz megoldva. Parkolás az épület előtt, közterületen lehetséges. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség - minden megtalálható. Metró (M3), buszmegálló (117, 151, 217) a LIGET TÉRI buszvégállomás, KŐBÁNYA ALSÓ vasútállomás a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY