Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 50 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 50 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 50 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8046827
Referenciaszám: LK013790-4586468
Frissítve: 16 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
880 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 10. kerület közkedvelt részén, Óhegyen, egy kívül-belül igényesen felújított, 50 nm-es, amerikai konyhás plusz két szobás társasházi lakás, pincével és garázzsal!Az ingatlan praktikus elosztású, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthont biztosít. A szobák külön nyílóak, a tágas étkezőkonyhás-nappali színhelyül szolgál a közösségi programoknak.A ház külső szigetelést kapott, a felújítás során kicserélésre kerültek a nyílászárók, a burkolatok, a teljes közműhálózat, a konyha és a fürdőszoba is megújult. A nappaliban és az ingatlan többi helyiségében is, különböző dizájn elemek teszik még hangulatosabbá, és kellemesebbé mindennapjainkat.A fűtésről, és a melegvíz felmelegítéséről kombi cirkó, a nyári hőség elviseléséről inverteres klíma gondoskodik.A társasházKözlekedési adottságai kiválóak, az 151-es busszal 10 perc alatt Kőbánya-Kispesten lehetünk, innen a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető!A kényelmünket szolgáló összes szolgáltatás - bevásárló központ, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola, stb., karnyújtásnyira található, gyorsan elérhető.A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet családoknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésnek egyaránt!Túlzás nélkül állítható, hogy ezzel a lakással csak nyerni lehet, már csak a kulcsait kell a kezünkben érezni!Ha felkeltette érdeklődését, ez a kitűnő paraméterekkel rendelkező ingatlan, további kérdéseivel, megtekintésért, kérem hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Péter Lóránt Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Péter Lóránt Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY