Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 174 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 174 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Tisztviselőtelep 174 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8056185
Referenciaszám: H482590
Frissítve: 18 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 239 millió Ft

239 millió Ft
1 373 563 Ft/m²
174 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 693 639 Ft
Második évtől
946 613 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagypolgári Elegancia: Minőségi alapanyagok, kifinomult ízlés és környezettudatos megoldások. Lakás: Nagyszerű lehetőség várja Önt, egy csendes, zöldövezeti, de mégis kiváló közlekedéssel rendelkező teljes körűen , minőségi alapanyagokkal felújított lakásban. Prémium rusztikus tölgy parketta burkolat és kézzel gyártott cementlap hidegburkolatok és ólomüveges bejárati ajtóval találkozhatunk, mely mind a lakás egyediségét hangsúlyozzák. Belső két szintes lakásban összesen 6 szoba van, tágas közös terekkel összesen 174 négyzetméteren. Minden szobához tartozik külön gardrób, mindkét szinten van fürdő és mellékhelyiség. A nappali étkezőből nyílik a tágas közel 30 m2-es terasz. Teljes körűen berendezett konyha a dupla AEG gőzsütővel, és 6 állásos főzőlappal igazán könnyűvé teszi a hétköznapi feladatokat is. Fenntarthatóság/energiatakarékosság: Tulajdonosok a fenntarthatóságra is nagyon figyeltek, melynek részletei a műszaki megoldásokban rejtőznek, így a lakás energiatakarossága és CO2 kibocsátása is A+++: - Growatt 10kw-os napelem rendszer, ami 2022 decemberében került telepítésre, 28 db panellel (370W) - Vaillant gázkazán - Vaillant monoblokk rendszerű levegő/víz hőszivattyú - Vaillant lakásszellőztető rendszer - mennyezeti hűtés és fűtés (pipelife rendszer) Kert: Kertje csendes és árnyékos, mely idilli hétköznapokat biztosít az egész családnak de a baráti összejöveteleknek is kiváló helyszíne lehet. Környék: - csendes, zöldövezeti részen helyezkedik el az ingatlan - biztonságról a mindent lefedő kamera - és riasztórendszer gondoskodik. - kiváló tömegközlekedés jellemzi: egy saroknyira a 23;24-es villamos/83 trolli, 914/914A és 950/950A buszok, pár perc sétára a M3-s metró, 1-es villamos. Jöjjön nézze meg és győződjön meg róla személyesen is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1951
Terasz:
27,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osváth Attila Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osváth Attila Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY