Eladó lakás Budapest VII. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 32 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8096121
Referenciaszám: P4146-1-01-01-004
Feltöltve: 11 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 38,21 millió Ft

38,21 millió Ft
1 194 013 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 891 Ft
Második évtől
151 333 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ENERGIA HATÉKONY LAKÁSOK A VII. KERÜLETBEN A VII. kerület központi részén várja leendő tulajdonosait ez a 44+2 lakásos új építésű társasház. A lakás: - I. emeleti garzonlakás - 32 nm - nappali- konyha, előszoba, fürdőszoba elosztás - K- i tájolás, udvari nézet Projekt bemutatása A VII. kerület központi részén várja leendő tulajdonosait ez a 44+2 lakásos új építésű társasház. Várható használatbavételi engedély 2024. június hó vége. JELENLEGI KÉSZÜLTSÉGI FOK 95% - az árak ezt az állapotot tartalmazzák. További belső kialakítás: burkolatok, szaniterek, belső nyílászárók, konyhabútor, fűtőtest és villanybojler kialakítását a beruházó vállalja, ennek összege a szerződéskötés előtt a beruházó irodájában áttárgyalásra és rögzítésre kerül. Kis méretű, kompakt lakások jellemzik az ingatlant azonban emellett szintenként 2 db több (2-3-4) szobás lakás is elérhető. A kisebb lakások méretei megközelítőleg 30-40 nm, nappali+konyha és fürdőszoba elosztásúak. A nagyobb lakások 2 illetve 3 hálóval kerültek megépítésre, szintenként 2-2 lakás rendelkezik erkéllyel is. A legfelső emeleten egy remek panorámával rendelkező penthouse lakás került kialakításra. Az épületről: - a jelenlegi tűzfalakon körbeforduló U alakú magasföldszint+ 6 emelet - nagy, 7 szintet átfogó személyfelvonó, bútorszállításra kiválóan alkalmazható kabinnal került kiépítésre - a társasház BB energetikai besorolású - a fűtést elektromos norvég fűtőpanelek biztosítják majd - 45kWp csúcsteljesítményű napelem rendszer kerül kiépítésre, mely a megtermelt áramot a hálózatba táplálja vissza A környék: - a pesti oldal mértani középpontjában elhelyezkedő városrész - közlekedési csomópont, Keleti pályaudvar, metró, busz, trolibusz végállomások - aktív fejlesztési terület: Stadion, Baross tér rehabilitáció, Liget projekt - egyetemek közelsége, kikapcsolódási lehetőségek tárháza Bármely kérdése esetén jelentkezzen elérhetőségeim egyikén és készségesen állok rendelkezésére. Hitelre történő vásárlás esetén bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk segítségével megtalálhatja az Ön számára legkedvezőbb megoldást. A tanácsadás ingyenes, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kurai Kitti Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kurai Kitti Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY