Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 67 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 67 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7917516
Referenciaszám: M260217-4521885
Frissítve: 3 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 109,86 millió Ft

109,86 millió Ft
1 639 701 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 842 Ft
Második évtől
435 125 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***V. kerület VÁCI utcában 2.emeleti,1+2 szobás JÓ ÁLLAPOTÚ lakás eladó!*** ***KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN *** A TÁGAS, VILÁGOS terekkel rendelkező ingatlan CSENDES, udvari nézetű. A fürdőszoba KÁDAS és ablakos, így jól szellőztethető. A fűtésről gáz-cirkó, a hűtésről KLÍMA gondoskodik. Az ingatlan jó állapotú. Igény szerint szépészeti felújítás szükséges lehet, ami után lakályos, és nyugodt otthon vállhat belőle. Mind a 3 szoba FAPARKETTÁVAL burkolt. A társasház műemlék védett, jól KARBANTARTOTT, anyagi helyzete RENDEZETT. A lakóközösség csendes, összetartó és segítőkész. A lokációja magáért beszél, a turisták körében igazán közkedvelt. Séta távolságon belül a tömegközlekedés sokasága, éttermek és vásárlási lehetőségek, valamint a látnivalók tömkelege tárul elénk. Az ingatlan ideális választás lehet saját részre azoknak, akik szeretik a belváros közelségét, a nyüzsgést, akiknek fontos, hogy minden karnyújtásnyira legyen az otthonuktól. BEFEKTETÉSRE is tökéletes választás, hiszen a lokációjának és infrastruktúrájának hála, a turisták közkedvelt területének a közepén található. Méretei lehetővé teszik, hogy akár kettő kisebb lakást kialakítsanak az ingatlanban, így RÖVID és HOSSZÚ távon is jó hozamot generálhat. A képeken látható bútorok és berendezési tárgyak külön megállapodás tárgyát képezik. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen állunk rendelkezésére. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1881
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY