Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed, Nádor utca 111 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed, Nádor utca 111 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed, Nádor utca 111 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7928965
Referenciaszám: H477872
Frissítve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 309 millió Ft

309 millió Ft
2 783 784 Ft/m²
111 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 896 797 Ft
Második évtől
1 223 864 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bemutatok Önnek egy ingatlant, ami szembemegy a státusz quo-val. Minőségi alapanyagokat felhasználva, igényesen kivitelezve, egyedi megoldásokat használva készült el, a legnagyobb odafigyelés mellett. Olyat akartunk létrehozni, ami időtálló, trendi és élhető. Azok számára ajánljuk, akiknek ezen értékek ugyan annyira fontosak, mint nekünk. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Az V. kerületben, a Duna-parttól nem messze, impozáns, nagypolgári épület 1. emeletén, csendes, NAPFÉNYES, DNY-i tájolású, klimatizált, 111 m² alapterületű, hatalmas nappalival, elszeparált konyhával, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkező, minden igényt kielégítő, magas minőségben felújított luxuslakás eladó. Legfontosabb tudnivalók: - különleges, egyedi burkolatok - padlófűtés  - új kondenzációs kazán - kőpult - beépített gépek - egyedi gyártású faajtók díszes ajtófélfával, beépített szekrényekkel, konyhabútorral  - a szobák klimatizáltak - hő- és hangszigetelt nyílászárók - magas minőségű textilek és drapériák - csend, nyugalom, békesség A felújítás folyamatban van, de a valósághű látványtervek szerint valósul meg. Pontosan úgy kerül átadásra, ahogy a képeken látja. HÁZ A lakás egy 20 lakásos, 1930-ban épült, liftes társasház első emeletén található. A díszes külső homlokzat jó állapotú. Az utcafronton nagy belmagasságú üzlethelyiségek vannak. A ház tiszta, pénzügyileg rendezett, karbantartott. A közös költség 37.100 Ft, a víz, gáz és villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő. Parkolni a környező utcákban (fizetős övezet) vagy bérléssel lehetséges. KÖRNYÉK A múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Éttermek, kávézók, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Duna-part, Bazilika, Szabadság tér, Széchényi tér, Deák Ferenc tér 5 perc séta távolságon belül.  Benn vagyunk a központban mindenhez közel, mégis nyugodtan pihenhetünk. Mindig tudunk magunknak izgalmas programot találni: - esti séta a Duna-parton - borbár a barátokkal - színház a Kedvesünkkel - shoppingolás a Váci utcában - karácsonyi vásár a Vörösmarty téren - finom reggeli kávé a történelemmel átitatott Gerbeaud kávéházban A sort hosszasan lehetne folytatni. A kiváló elhelyezkedéshez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! Váljon egy kiváló minőségű luxuslakás tulajdonosává. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY