Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 57 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 57 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8027744
Referenciaszám: 1577_ujei
Frissítve: 17 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
875 439 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 4. kerületben, az Ezred utcába 7. szám alatt, a gyönyörű Napliget lakóparkban, légvonalban 200 MÉTERRE A DUNA PARTTÓL, egy ÚJSZERŰ, 57 m2-es + 3 m2 erkéllyel rendelkező, 2 szobás (de akár nappali + 2 szobássá is alakítható), magasföldszinti, egyedileg mérhető házközponti fűtéssel rendelkező modern lakás. A lakópark 3 szintes épületei egy gyönyörű ZÁRT BELSŐ UDVART vesznek körül, ahol rengeteg zöld növény, virágok, pihenő részek és játszótér is található. Ide csak az jut be, aki itt lakik. Ez egy paradicsom gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az egész parkot kertész gondozza, így az Ön dolga csak az, hogy élvezze! 2008-ban épült lakásnak az ERKÉLYE és az ablakai is egy nyugodt fákkal övezet, csendes kis utca irányában néznek. A belső folyosóról nyíló bejárati ajtón keresztül az előszobába lépünk, ahová elfér egy hatalmas beépített szekrény a cipőknek, kabátoknak, és ezeken túl még sok egyéb dolgot is tudunk tárolni itt, hisz hatalmas a hely. Innen a tágas amerikai konyhás nappaliba jutunk, ahol a konyharész élesen elhatárolódik a nappalitól, de mégis egy légtér. Konyhabútor nincs a lakásban. A majd 3 m2-es erkélyre innen is és a hálószobából is ki lehet jutni. A hálószobába a nappaliból nyíló kis közlekedőn keresztül tudjuk megközelíteni. Ebben a 14 m2-es hálószobában, ami szinte faltól falig ablakos (gyönyörű a kilátással) egy falszakasz ki lett alakítva, ahová egy majdnem 2 méter hosszú beépített szekrénynek van hely. Vagyis több helyen is van olyan rész a lakásban, ami direkt tárolóbútorok céljára lett kialakítva. A fürdőszobába is a kis közlekedőn keresztül jutunk el. Ebben a bő 5 m2-es helyiségben egy sarokkád és egy nagy mosdószekrény található, és a wc egy kis kézmosóval a szomszédos külön helyiségben lett kialakítva. Igény esetén, a lakás alaprajzának köszönhetően, érdemes lehet a nappalit kettéválasztani elsősorban egy olyan fallal, amiben van üveg (üvegtégla berakások, vagy pl. üvegajtó, stb.), azért, hogy a fény a lakás belső részébe is eljusson, és így megoldható az is, hogy a konyha mellett közvetlenül legyen egy kis étkező nappali, és ezen kívül még 2 db hálószoba. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik. A lakóparkban szokott lenni bérbeadó, illetve eladó teremgarázs hely is. De az épület körül ingyenes a parkolás. A buszmegálló 2 perc sétára van, és innen 15 perc alatt eljuthatunk az Újpesti Metróállomáshoz, vagy tovább utazhatunk Rákospalotára. A másik irányba Dunakeszire visz minket a busz. Kérésre küldök videót is a lakásról. Kérem hívjon, akár az esti órákban, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barsi Judit Új Élet Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY