Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 76 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 76 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 76 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7939072
Feltöltve: 3 hónapja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
919 737 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 2024. ÁPRILIS 30-IG ELADÓ! A MEGADOTT HIRDETÉSI ÁR 2024. FEBRUÁR 29-IG ÉRVÉNYES, EZT KÖVETŐEN - IGAZODVA A LOKÁCIÓ INGATLANFORGALMI ÁRAIHOZ - 74.9 M FT! Budapest IV. kerületében, a dinamikusan fejlődő KÁROLYI VÁROSNEGYEDBEN, jól frekventált, de mégis CSENDES KISVÁROSIAS LAKÓÖVEZETBEN eladó egy 2004-ben épült tégla lakás, mely egy 10 lakásos társasház második emeletén (a tetőtérben) helyezkedik el. A lakás energetikai besorolása CC (KORSZERŰ), közmű-fogyasztását tekintve pedig „REZSIVÉDETT”! A háromszobás, keleti fekvésű lakás kiváló elrendezésű, belső kétszintes, külön konyha-étkezős, duplakomfortos. A lakás 5 éve átfogó, esztétikai felújításon esett át. A nettó 76 m2-es (bruttó 87 m2) lakás KORSZERŰ és ALACSONY FENNTARTÁSÚ (havi közös költség 12 540 Ft, összes közmű fogyasztás havi átlagos díja 21 132 Ft!). A lakáshoz TERASZ, továbbá a társasházi alapító okirat szerint közös használatú, földszinti TÁROLÓ HELYISÉGEK és közös használatú parkosított, belső KERT is tartozik. Az elektromos garázskapun és gyalogos bejáraton is megközelíthető belső udvaron a lakáshoz egy darab személygépjármű részére KÜLTÉRI BEÁLLÓHELY is tartozik! A LAKÁS EXTRÁI: tömörfa biztonsági bejárati ajtó, automata viharérzékelős napellenző a teraszon, Velux tetőablakok szúnyoghálóval és Velux belső fényzáró, illetve külső hővédő rolókkal, Cascade inverteres hűtő-fűtő klímák a hálószobákban, épített zuhanyzó, Geberit tartályos bidés WC, 2 ÉVE TELEPÍTETT (GARANCIÁLIS!) REMEHA KONDENZÁCIÓS OKOS FALIKAZÁN! A lakás konyhája 4 éve teljesen át lett alakítva (mely eredeti alaprajzi elrendezését nem érintette), ennek keretében extra magas, egyedi tervezésű, magasfényű, LED megvilágítású, gépesített konyhabútor lett telepítve, Blanco silgránit mosogatóval. A lokációban elérhető tömegközlekedés és a további szolgáltatások köre kiváló (5-10 perc séta számos autóbusz- és villamosmegálló, metró, vasútállomás, illetve gyógyszertárak, orvosi rendelők, a megújult Újpesti Piac, óvodák és iskolák, Tesco, Penny, Lidl, Praktiker, OBI, továbbá a Duna-part természetvédelmi részei). A lakás méretéből adódóan CSOK PLUSZ és CSOK képes (használt lakásra) és elérhetők rá a használt lakások vételére vonatkozó egyéb állami kedvezmények is! ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL CSERE IS ÉRDEKEL Budakalász, Pomáz, Szentendre, Dunakeszi, Fót településeken, vagy Budapest III., IV., XV. kerületeiben, 1990 után épített, jó műszaki állapotú, tehermentes, tégla házra. Várom megtisztelő érdeklődését, INGATLANKÖZVETÍTŐK AJÁNLATÁT viszont SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM ÁLL MÓDOMBAN ELFOGADNI, ezt kérem tiszteletben tartani!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
21 132 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
étkező
terasz
internet
telefon
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
dr. Nagy Botond
+36 30 206 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
dr. Nagy Botond
+36 30 206 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY