Eladó lakás Budapest II. kerület 79 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 79 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 79 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8095102
Referenciaszám: LK086927
Frissítve: 8 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 93 millió Ft

93 millió Ft
1 177 215 Ft/m²
79 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 910 Ft
Második évtől
368 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Millenáris park közvetlen közelében a Fény utcában, magas emeleti, világos, csendes, 3 szobás lakás eladó váltAz ingatlan egy rendezett liftes társasház legfelső emeletén található, udvari tájolású, így rendkívül csendes, 79 m2-es ingatlan.A lakás 3 tágas szobával rendelkezik, konyha-étkezővel és megfelelő méretű fürdőszobával.Az ingatlan minden szobája udvari tájolású, így annak ellenére, hogy bel -Budán vagyunk, nagyon csendes és világos ingatlan.Állapota, rendezett, a konyha és a fürdőszoba felújított állapotú.Fűtése: gázkonvektor, klíma és eletromos-panel.A társasház egy hangulatos, zöld belső kertje van, hatalmas fákkal.Amennyiben Buda szívében keres ingatlan befektetési vagy saját célra, kérem keressen bizalommal!Next to Millenáris Park/Mammut, in Fény str. a high-floor, bright, quiet, 3-room apartment is up for sale The 79 m2 property is located on the top floor of an orderly apartment building with an elevator, facing the courtyard, is very quiet and bright.The apartment has 3 spacious rooms, a kitchen-dining room and a nice bathroom. All rooms of the property face the courtyard, so even though we are in the center of Buda, it is a very quiet and bright property.Its condition is tidy, the kitchen and bathroom are renovated.Heating: gas convector, air conditioning and electric panel.The condominium building has a cozy, green inner garden with huge trees.The apartment comes with the use of a parking space in the underground garage, for a smaller rental fee.If you are looking for real estate in the heart of Buda for investment or personal purposes, please feel free to contact me!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olgaard Zsáki Izabella Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Olgaard Zsáki Izabella Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY