Eladó lakás Budapest II. kerület, Pálvölgy 94 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Pálvölgy 94 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Pálvölgy 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7967875
Referenciaszám: 213306122
Frissítve: 5 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
2 234 043 Ft/m²
94 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az a család aki 3 szobás lakást keres a területen, annak nem igazán van ideálisabb ingatlan! Az emeleti hasonló alaprajzú lakásban 3 hálót alakítottak ki, amennyiben erre van igény átépítéssel megoldható. A lokáció önmagáért beszél! A lakás kiváló állapotban van, elrendezése tökéletes, hozzáadott érték a prémium anyagokból kialakított télikert, amit nyáron ki lehet nyitni a kert felé. Saját, kertkapuval ellátott kertje valamint a közös kert használata remek lehetőség akár gyerekkel vagy kutyával költözőknek.  A méltán híres Finta tervezőstúdió által megálmodott 5 lakásos társasházban lift is található. Az ingatlanhoz tartozik további 2 db mélygarázs beállóhely melyek mögött tároló lehetőség is van kb.: 3-3 négyzetméteren (10M/db) 1 db kb.: 10 négyzetméteres tároló (5M)   Lakás:  Alapterület: Kb.: 94 négyzetméter Burkolt terasz: kb.: 68 négyzetméter Télikert: kb: 21 négyzetméter tolható lapokkal   Összesen: kb.: 130 négyzetméter saját kert   Közös kert: kb.: 1.100 négyzetméter melyre közvetlen kijárat van Közös szauna+tusoló+wc (keri partiknál hasznos) Saját konditerem közös helyiségben.     Extrák: Látvány biokandalló, kandalló kiépítés Borhűtő Bárpult,bárszékek AEG gépek Prémium beépített bútorok és burkolatok Egyedi tárolási megoldások Sótéglás infrakabin Rejtett led világítás Teljes felújított állapot 3db klíma Elektromos zsalúzia mindenhol Kültéri és beltéri riasztórendszer kamerarendszer Tökéletes szomszédság (sok esetben üres a ház) 1.100 nm közös kert Kb.: 130 saját kert.  Prémium műfű kerti kút Egyedi adottságok     Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz: -ingatlant kell értékesíteni -hitelre lesz szüksége -állami támogatást szeretne igénybe venni -asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége   Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
gépesített
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY