Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros  112 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros  112 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Víziváros  112 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7517503
Referenciaszám: 360021074-120
Feltöltve: 18 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 300 millió Ft

300 millió Ft
2 678 571 Ft/m²
112 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 870 677 Ft
Második évtől
1 188 218 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSODÁS ÖRÖKPANORÁMA DUNÁRA, PARLAMENTRE ÉS GELLÉRT HEGYRE! Megvételre kínálom 112 nm-es, 4 szobás nagypolgári lakást, mely első emeleten helyezkedik el egy 6 szintes, liftes, Bauhaus házban a Bem rakparton, a Batthyány tér közelében. A lakásnak hihetetlen hangulata van. Hatalmas, világos terek, nagy belmagasság jó elosztással. Az ingatlan igazi történelmi kuriózum, több neves lakó fordult meg itt. Az igazi különlegessége, hogy augusztus 20-i tűzijátékot saját foteljéből nézheti. A lakás legfőbb jellemzői: - elrendezése 3+1 szoba + hall - fűtése kondenzációs combi-cirkó - a radiátorok esztétikai burkolatokkal vannak elrejtve - minden víz- és elektronos vezeték ki volt cserélve 2017-ben - riasztó gondoskodik a biztonságról - belmagasság 3 m - konyhából nyílik az erkély, mely belső zöld kertre néz - minden szoba külön nyílik hallból és egybe - lakáshoz tartozik saját 20 nm-es tároló a pincében - nyílászárók 3 rétegű thermo üvegezésű faablakokra cseréltek ki, redőnyöket felújítottak - a társasháznak van saját, közös használatú kertje - Keleti és Nyugati tájolású - szobák parkettával, a többi helyiség járólappal van burkolva - az ingatlan per- és tehermentes - rezsi 40 000 Ft közösköltséggel együtt - minden közmű egyedi mérés alapán számolható el - a lakóházban minden gáz- és vízvezeték hálózat fel van újítva - a 13 lakásos ház 1933-ban épült - szintenként 2 lakás van, melyek lépcsőházból nyílnak - tömegközlekedés is kiváló: 2-es metró, 14-, 19-es villamos és számos buszjárat elérhető 2 perc alatt Ha egyedi otthonra vágyik történelmi városrészben, akkor ez az otthon Önre vár. Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY