Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 75 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 75 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 75 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8084921
Referenciaszám: 2024/001Z
Feltöltve: 19 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 217,8 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
215,05 millió Ft
2 867 332 Ft/m²
550 000 EUR
7 333,33 EUR/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
EGYEDILEG ÚJJÁÉPÍTETT 3 szobás lakást kínálunk eladásra a történelmi várnegyedben LENYŰGÖZŐ PANORÁMÁVAL. Eladásra kínálunk egy igazán különleges lehetőséget a budai Várnegyedben! Ez a gyönyörű lakás az egyik legrégibb és legexkluzívabb környéken található, ahol a múlt idézi a luxust és a történelmet. Emeletes, zártudvaros városi palota. Mai formáját az 1891-ben, 1908-ban, majd 1923-ban elvégzett átépítések és bővítések során nyerte. Földszinti falaiban ennek ellenére ma is őriz középkori maradványokat az utcai szárnyban, bár az épület külső megjelenése ma neobarokk jellegű. A századfordulón gróf Zichy Géza zongoraművész és zeneszerző tulajdonában volt, később a két világháború között gróf Sigray Antal németellenes politikus lakta (Erre emléktábla hívja fel a figyelmet. A ház kapuja fölött a Sigray-címer látható.) Az ingatlan EGYEDILEG ÚJÁÉPÍTETT, így a modern kényelem és a történelmi hangulat tökéletes egyvelegét kínálja. Az épület maga is történelmi jelentőséggel bír, hiszen a XIX. században épült, és azóta is a város szívének egyik legcsodálatosabb részeként ismert. A második szint viszonylag újonnan, az 1970-es években került ráépítésre, melyen ez az egyedülálló luxuslakás is található. Ez a mesés 75 négyzetméteres PANORÁMÁS otthon egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének egy modern és elegáns lakóhelyet maguknak a legjobb környéken. A dupla légkondicionálóval rendelkező lakás tágas és világos, mely egy hálószobából, dolgozószobából, egy tágas nappaliból, egy modern konyhából, valamint két fürdőszobából áll. A beépített gardróbhelyek sok tároló lehetőséget biztosítanak, így mindig rendezetten tarthatja otthonát. A szobák ablakai mind DÉLI FEKVÉSŰEK, melyekből lenyűgöző kilátás nyílik a budai hegyekre. A kellemes reggelek és romantikus esték tökéletes helyszínét biztosítja. Az ingatlan a LEGMAGASABB MINŐSÉGET KÉPVISELI, a legmodernebb kényelmet biztosítva tulajdonosa számára. A budai várnegyedben élni számtalan előnnyel jár. Kényelmesen sétálhat a közeli múzeumokhoz, galériákhoz és éttermekhez. A környék kulturális és gasztronómiai látnivalókban bővelkedik, így mindig talál valami érdekeset a szabadidejében, emellett könnyen elérhető tömegközlekedéssel a város más részei is. A képek között virtuális látványtervezéssel mutatjuk meg, hogy milyen lehetne teljesen berendezve ez az exkluzív lakás. A beépített konyhabútor , fürdőszobabútor és gardrobszekrények a vételár részét képezik, egyéb tekintetben a lakást bútorozatlanul kínáljuk eladásra. Ez a lakás valóban az ideális választás azoknak, akik a luxust és a kényelmet keresik egy kivételes környezetben. Nem csak egy hely, hanem egy életstílus várja új lakóját a Budai Várnegyedben.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
jó beosztású
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Callisto Ingatlan Callisto Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Callisto Ingatlan Callisto Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY